Echipajul Shark Racing revine la Dacia Logan pentru Raliul Iasului Cotnari

Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON, cei doi componenti ai echipajului Shark Racing, vor reveni la volanul modelului Dacia Logan pentru cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri. Dupa doua etape parcurse la volanul modelului Peugeot 208 R2, Gabriel ENE se reintoarce la comenzile masinii cu care a debutat la inceputul acestui sezon.  

Gabriel Ene & Ciprian Solomon

In saptamana premergatoare raliului echipajul a realizat si un scurt test de reacomodare si pregatire a modelului Dacia, test care s-a desfasurat pe Valea Crisului din apropiera orasului Sfantu Gheorghe. “Am considerat necesar efectuarea unui scurt test inaintea etapei de la Iasi tocmai pentru a ma reacomoda cu Dacia, dupa ce doua etape am pilotat modelul Peugeot. Cu aceasta ocazie am mai incercat si diferite reglaje ale suspensiei si suntem multumiti de rezultat. Ne pastram planul initial de a efectua un sezon cu modelul Dacia, cele doua etape parcurse cu 208 R2 fiind mai mult un test pentru a vedea catre ce ne vom indrepta atentia in sezonul urmator. Despre etapa de la Iasi am auzit doar lucruri frumoase si abia astept sa luam startul acolo. In final vreau sa le multumesc din nou fanilor care sunt alaturi de noi la fiecare etapa.” declara Gabriel ENE.

 

De cealalata parte Ciprian SOLOMON, experimentatul navigator, rememoreaza cu placere o intamplare hazlie de la Iasi. “Eram in 1998 impreuna cu regretatul Adrian BERGHEA si ne-am dus cu o Dacia Nova pe una din probe, care vroiau sa o introduca in program, sa vedem daca se poate trece. Am ramas impotmoliti intr-o mare balta si dupa vreo doua ore in care tantarii si mustele si-au facut de cap cu noi, am reusit sa scoatem toti cei 70 de cai ai Novei cu ajutorul unui taran care ne-a tras masina din noroi cu ajutorul unui singur cal. Dar revenind acum in prezent cred ca editia din acest an va fi cel putin la fel de buna ca cea de anul trecut si abia asteptam sa luam startul. Asa cum zicea si Gabriel ne pastram obiectivul de la inceputul anului de a parcurge un sezon cu Dacia. Va asteptam alaturi de noi la Iasi, raliul cu cel mai bun macadam din campionat.” incheia Ciprian SOLOMON.       

 

Raliul Iasului Cotnari reprezinta penultima runda a campionatului din acest sezon si va debuta joi, 10 septembrie, cu Super Speciala din centrul orasului in lungime de 1.9km. Vineri si sambata se vor parcurge si cele 8 probe speciale ale raliului care insumeaza 142.3km. 

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.