Pro-X , prezenta apreciata la Raliul Iasului!

Daca ne-am imagina Raliul Iasului de anul acesta ca pe un film artistic, cu siguranta, am vedea pe genericul de final, pe langa personajele principale (piloti, arbitrii, organizatori), si Pro-X, compania producatoare de produse de cosmetica si intretinere auto, avand o prezenta consistenta si foarte apreciata.

Pro-X Iasi Gonflabil

Despre prezenta la Raliul recent incheiat, Domnul Dan Daniliuc, General Manager Pro-X, a facut urmatoarele precizari: “Implicarea noastra in Raliul Iasului a fost, mai mult decat o actiune de marketing, o provocare, care sa ne demonstreze, in primul rand, noua, ca pozitia pe care o ocupam pe piata produselor auto din Romania, nu este doar o conjunctura fericita, ci rezultatul unei strategii pe termen lung, care are ca principal argument, oamenii. Am demonstrat si la Iasi ca formam o echipa unita, care a invatat sa creada in valorile Pro-X. Felicitam echipajele  Manu Mihalache – Jancsi Soos, Dan Girtofan – Tudor Marza, pentru modul spectaculos in care au prezentat brandul nostru, dar si pentru rezultatul obtinut. De altfel, ii felicitam pe toti concurentii participanti la aceasta etapa pentru spectacolul oferit. Multumim organizatorilor, in mod special Domnului Dan Codreanu, pentru modul in care a gestionat aceasta competitie si pentru deschiderea pe care a aratat-o colaborarii cu noi. Multumim si iesenilor pentru modul entuziast in care au participat, in special la Superspeciala Rapa Galbena, dar si pentru felul in care au receptat mesajul nostru:VIZIBILITATE, SIGURANTA SI CONFORT LA VOLAN!

 

Partener oficial al Raliului Iasului Cotnari, Pro-X a oferit la final premii, constand in produse de cosmetica si intretinere auto, echipajelor de la toate clasele care au urcat pe podium.