Academia Titi Aur vine la TESS Rally 2017

Îți dorești să fii copilot în mașinile oficiale AUDI, pe Power Stage? Academia Titi Aur (ATA) îți îndeplinește visul.

Vino la TESS Rally 2017 și participă sâmbătă, 1 aprilie 2017, în intervalul 10:30 – 13:30, la demonstrațiile de la standul Academiei Titi Aur, iar noi te urcăm în una dintre cele 3 mașini oficiale ale Competiției! Câștigătorii vor fi desemnați sâmbătă, ora 14:00, la Unitatea Mobilă a Academiei Titi Aur. Nu rata această ocazie unică și urcă la bordul unui Audi RS4, pe Power Stage (proba specială Poiana Brașov), alături de un pilot al Academiei!

 

Unitatea Mobilă va fi amplasată în zona Rectoratului (Livada Poștei), iar publicul prezent la TESS Rally va putea testa, GRATUIT, în intervalul 10:30 -16:30, simulatoarele de impact, răsturnare și derapaj, și poți fi unul dintre câștigători! 

 

Vino la Standul Academiei Titi Aur la TESS Rally 2017, completează talonul de tombolă și POȚI CÂȘTIGA O EXPERIENȚĂ AUTO plină de adrenalină cu un Audi RS4 la ATA, pe cel mai complex autodrom din Europa de Est. Detalii pe http://www.titiaur.ro/autos/experienta-audi-rs4/

 

Unitatea Mobilă ATA sau tirul Academiei Titi Aur este primul centru destinat cursurilor de conducere defensivă și de pilotaj, care se poate deplasa oriunde în țară.

Tess Rally 2017 are programate 7 probe speciale care însumează 100 de kilometri. Primul contact al spectatorilor cu bolizii de curse va avea loc la shakedown-ul ce se va desfășura în prima parte a zilei de vineri, 31 martie, la Râşnov. Prima zi de concurs va include două probe speciale, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului: Braşov Rally Show. A doua zi de concurs debutează cu doua speciale, una  de coborâre din Poiana Braşov în Râşnov urmata de una de urcarea în Predeal pe traseul “Pârâul Rece”. După o trecere prin parcul de service, echipajele vor  parcurge  cel mai important test al raliului, proba dublă Babarunca/Cheia, cu o lungime cumulatata de peste 50 km. Învingătorii Tess Rally Braşov 2017 vor fi desemnaţi după ultima specială, coborârea din Poiana Braşov pe “Drumul Poienii”, probă ce va avea statutul de Power Stage. Festivitatea de premiere a Power Stage si castigatorilor raliului va avea loc în Livada Poştei.

 

Şi în acest an, parcul de service va fi amplasat la Coresi Shopping Resort. Înscrierile pentru Tess Rally Braşov au început în 1 martie şi se vor face până în 24 martie.

 

Tess Rally Braşov este organizat de Auto Blic cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov şi al Consiliului Local Braşov, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Parteneri oficiali ai evenimentului sunt Tess Braşov, distribuitor Volkswagen şi Audi şi Lubexpert, importator şi distribuitor Mobil 1 în România. Pro-X, Superland,Porsche Finance Group Romania, Hotel Aro Palace şi Zizin sunt parteneri principali ai raliului. Parteneri: Comprest Braşov, Omniasig, Silnef Security, Selgros Cash&Carry, Pell Collection. Parteneri tehnici sunt Cyclon Braşov și Infinity Trophy.

 

Tess Rally Braşov nu se poate desfăşura fără sprijinul Serviciilor de Poliţie Rutieră Braşov şi Prahova, R.A.T. Braşov, Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Braşov şi Prahova, a Grupării de Jandarmi Mobile Braşov şi a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

 

Găzduit de Coresi Shopping Resort.

Parteneri media: Rock FM, Zile şi Nopţi, Autorally.ro

 

Program Tess Rally Braşov:
Vineri 31.03.2017

09:00 – Shakedown Râşnov
18:53 – PS1 Râşnov
19:34 – PS2 Braşov Rally Show

 

Sâmbătă 01.04.2017

08:48 – PS3 Poiana Braşov – Râşnov
09:13 – PS4 Râşnov – Pârâul Rece
11:26 – PS5 Babarunca
14:02 – PS6 Cheia
16:45 – PS7 Poiana Braşov – Power Stage