Gabriel ENE focusat pe Transilvania Rally

Doar o zi ne mai desparte de runda secunda a Campionatului National de Raliuri, Transilvania Rally, care a pregatit concurentilor aproximativ 160km, impartiti in 14 probe speciale si care va conta, totodata, in Campionatul European de Raliuri TER (Tour European Rally).

Raliul va debuta vineri, 5 mai, cu speciala Tarnita in lungime de 25.1km urmand ca primul concurent sa ia startul la ora 16.50. Prima zi a raliului mai programeaza inca 3 probe speciale  Beliș 1 (13.95 km), Rasca (21.74 km) si Floresti (7.16 km), ultima urmand a se desfasura la lumina proiectoarelor speciale incepand cu orele 21.38

 

Restul de zece probe speciale, inclusiv Superspeciala organizata pe un circuit stradal in jurul stadionului Cluj Arena si al Salii Polivalente, se vor desfasura sambata, 6 mai,  dupa cum urmeaza: Valea Fericirii 1 (circa 10km), Belis 2 (14 km), Manastireni 1 (9 km), Dangau 1 (12km), Floresti 2 (7.2km), Floresti 3 (7.2km), Valea Fericirii 2 (10km), Manastireni 2 (9km) si Dangau 2 – Power Stage (12km).

 

Gabriel ENE porneste, impreuna cu navigatorul sau Petru PALER, cu acelasi obiectiv declarat la startul sezonului si anume acela de a acumula cat mai multi kilometri de proba speciala.

 

Astept cu interes etapa de la Cluj mai ales ca anul trecut am absentat de la acest frumos raliu. Asa cum am mai spus si la finalul etapei precedente, imi doresc sa efectuez cati mai multi kilometri de proba speciala cu modelul Renault Clio R3 si alaturi de Petru sa crestem ritmul treptat. Etapa are si o insemnatate speciala pentru mine deoarece aici, in urma cu doi ani, luam startul pe o masina de clasa R2. Ca de fiecare data imi doresc ca publicul sa fie alaturi de noi sis a ne sustina de pe marginea probelor speciale in numar cat mai mare.” declara Gabriel ENE inainte de startul Transilvania Rally.          

 

Gabriel ENE si Patru PALER vor lua startul in Transilvania Rally in cadrul clasei 5, acolo unde au reusit sa urce pe podium in cadrul primei etape a sezonului, desfasurata in Brasov.

 

Evolutia echipajului Shark Racing este sustinuta pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies.