Manu Mihalache – Locul secund la clasa 3 si 5 la general

Reveniti dupa zece ani la Raliul Aradului, prima etapa de macadam a sezonului 2018, echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos, au reusit sa isi adjudece treapta a doua a podiumului clasei 3, dar si un foarte important loc 5 in clasamentul general, dupa un raliu cu multe peripetii.

Manu Mihalache: “Asa cum am spus si cu alte ocazii, Raliul Aradului este un raliu greu, cu probe frumoase si spectaculoase, dar si zone cu risc ridicat, drept dovada numarul mare al abandonurilor de pe parcursul celor doua zile de concurs. Si noi am fost aproape de abandon inca din prima zi, am pierdut un prag si am simtit o lipsa de putere. A doua zi un interior luat prea din scurt avea sa ne coste raliul, pentru ca bolovanul care se afla acolo ne-a strambat o roata si ne-a distrus directia, masina devenind foarte greu de controlat. Una peste alta a fost un raliu bun pentru noi, cu puncte importante in economia campionatului si un bun exercitiu pentru raliul ce va urma in luna iunie la Bacau.

 

Raliul Moldovei Bacau powered by Dedemand se va desfasura in perioada 15-16 iunie 2018 si va insuma un numar de 17 probe speciale. 

 

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut in sezonul 2018 de catre NGK Spark Plugs, ProX – Produse de cosmetica si intretinere auto, Gaetmo Motorsport si M2Service.