112 …. Bebitza la inaltime!

La sfarsitul saptamanii trecute caravana Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 s-a mutat la Sinaia pentru etapele IX si X ale sezonului. La start s-a prezentat si mezinul Clubului Sportiv Autosport Fair-Play, Mihai JR Beldie cu un material de concurs nou si cu mari sperante la un loc fruntas in clasamente.

 

Dupa o zi in care lupta s-a dat la sutimi de secunda, in care castigatorul era sub semnul intrebarii dupa fiecare urcare, victoria la clasa H2 a revenit lui Mihai, acesta devansandu-i pe contra candidati in ultima urcare de concurs.

 

Ma bucur ca mi s-a oferit posibilitatea de a participa la aceasta etapa. Configuratia traseului de la Sinaia este favorita mea. Totodata mi-am indeplinit obiectivul de a-mi imbunatati timpii la fiecare urcare. Masina este una competitiva si am dus o lupta frumoasa cu ceilalti piloti de la H2. Cred ca si lupta pentru victoria la clasa mea a adus culoare competitiei.

 

Vreau sa-i multumesc in special lui Claudiu Negrila fara de care etapa aceasta pentru mine ar fi fost una imposibila, Clubului Sportiv Autosport Fair Play prin Mihai Beldie si Mihaela Beldie, “Claudiu David Driving Academy” si Torent Sebes.

 

Credit foto: Dragos Dragoi RACINGMEDIA.RO