Lucien Hora a castigat etapa a doua in Muscel Racing Contest

Lucien Hora a dominat intrecerile din etapa a doua a Muscel Racing Contest, contand pentru Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, si s-a impus in fata invingatorului de vineri, Daniel Onoriu.

Lucien Hora a aratat inca din antrenamentele cronometrate ca-si doreste revansa in etapa a doua din Muscel Racing Contest, si-l devansa pe invingatorul de vineri, si campionul in exercitiu, Daniel Onoroiu. In prima mansa de concurs a obtinut cel mai bun timp, 1:27.740, iar aceasta avea sa ramana cea mai buna performanta din concurs. Onoriu, cel care a rupt cardanul masinii Mitsubishi la startul pentru prima urcare, a reusit in mansa secunda un timp de 1:30.281, cu care si-a adjudecat locul secund si victoria la Grupa H si Clasa H5, in timp ce Silviu Dumitrescu, al doilea dupa prima mansa, a completat podiumul si locul 2 la Grupa D.

Pe locul 4 s-a clasat Gunther Graef, acesta fiind si invingatorul Grupei A, in al carui clasament a fost urmat de Lucian Boroianu si Ciprian Ciobotaru. Aceeasi a fost si ordinea la Clasa A5, in timp ce la A3 s-a impus Andrei Mitrasca, cel care a castigat si competitia automobilelor cu propulsor diesel.

Dan Luncan, locul 5, a castigat Grupa N, urmat de Christian Nistoran si Sorin Iliescu (acelasi podium si la Clasa N5), in timp ce Aurelian Andronache a fost cel mai rapid la Clasa N2. Lucian Radut si Victor Baldescu au urcat pe podium la Grupa H si Clasa H5, iar Andrei Serban a fost cel mai rapid in competitia pilotilor cu masini din Clasa H3 si in competitia masinilor cu doua roti motrice.

Spectacolul a fost intregit si de aceasta data de Grupa I, Muscel Racing Contest reprezentand un moment istoric prin faptul ca prilejuit si prima confruntare din Campionatului National al Vehiculelor Istorice de Competitie. De data aceasta castig de cauza a avut Horia Popescu, urmat de Costin Ganescu (castigatorul Clasei I2), Alexandru Ciolan (invingatorul de vineri) si fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, cel care a ocupat si locul 2 la Clasa I1.

Altfel, trebuie mentionat ca masina de deschidere a fost pilotata de Dan Gartofan, cel care i-a avut drept invitati, in dreapta, pe primarul orasului Campulung, Calin Ioan Andrei, pe Monica Iagar si pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica.

Mai jos puteti vedea rezultatele din Muscel Racing Contest:

Clasament final Open

Clasament final Grupa N

Clasament final Grupa H

Clasament final Grupa A

Clasament final Grupa D

Clasament final Grupa I

Razvan Codorean