Paul Andronic – Sinaia Forever, un trofeu incarcat emotional

Startul bun al sezonului 2010 din CNVC a fost confirmat de Paul Andronic si in etapele 7 si 8 care s-au desfasurat de vineri pana duminica la Sinaia in cadrul Trofeului Sinaia Forever. A doua editie a trofeului organizat de FRAS impreuna cu Primaria orasului Sinaia a adunat la start aproape 70 de participanti. Vremea nefavorabila a impus noi reguli de concurs,etapa a 7 fiind intrerupta datorita ploii, iar in etapa a 8 a, pilotii au fost nevoiti sa se adapteze conditiilor meteo.

Urmarit de ghinion in etapa de vineri (o problema tehnica aparuta la masina in timpul desfasurarii cursei), pilotul Paul Andronic s-a redresat cu succes in etapa de duminica ocupand pozitia secunda.

Au fost doua etape dificile pentru mine, asta datorita micilor probleme tehnice aparute la masina si a vremii nefavorabile, dar a existat si o compensatie prin rezultatul obtinut. Dar cel mai important eveniment a fost reusita de a oferi doua trofee in memoria tatalui meu, regretatul Horia Andronic, cel care a fost alaturi de mine, dar si de o multime de alti sportivi din motorsportul romanesc.

Paul Andronic a oferit in cadrul manifestarilor de premiere trofeul Horia Andronic pentru cel mai tanar participant – Radu David (16 ani) si pentru Claudiu David, organizatorul etapelor desfasurate la Sinaia.

De asemenea Sinaia a fost si startul implicarii lui Paul Andronic in campania ALEGE VIATA! initiata de IGPR Directia Rutiera, cu scopul de a preveni producerea evenimentelor rutiere si de responsabilizare a tuturor participantilor la trafic.

Imi place sa alerg in competitii, imi doresc in permanenta sa inving, dar pe sosea conduc responsabil. Intotdeauna ma gandesc la cei de langa mine si imi respect partenerii de trafic, indiferent de numarul de roti pe care se deplaseaza.

Patricia Ivanescu