Cupa Resita – Vibram la unison cu sutele de cai putere

30 de ani de viteza in coasta pe Valea Domanului

Clubul Sportiv UCM Resita va organiza la finalul acestei saptamani pe cunoscutul traseu de pe Valea Domanului CUPA RESITA 2010 la viteza in coasta.

Evenimentul CUPA RESITA, derulat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se va desfasura in zilele de 2 si 4 iulie 2010. Anul acesta se implinesc 30 de ani de la prima etapa nationala de viteza in coasta organizata pe Valea Domanului. Descoperirea si promovarea acestui traseu i se datoreaza in cea mai mare masura fostului campion al automobilismului si motociclismului romanesc Werner Hirschvogel.

Asteptate cu nerabdare, etapele V si VI din Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, ce se vor desfasura vineri – 2 iulie si duminica – 4 iulie 2010, vor reprezenta si de aceasta data un motiv de bucurie pentru iubitorii sportului cu motor de la poalele Muntelui Semenic.

Circulatia rutiera va fi inchisa pe traseul de pe DN 58 – Valea Domanului intre km 44 si km 49, vineri intre orele 7:30 – 18:00 si duminica in acelasi interval 7:30 – 18:00.

Pilotii UCM Sport, Lucien HORA pe un monopost Lola F3000 si Christian NISTORAN pe Mitsubishi , promit, odata cu aceasta editie jubiliara, evolutii entuziasmante in fata propriului public.

Mai multe informatii despre evenimentul Cupa RESITA 2010, organizat de UCM Sport, si pe site-ul ucmsport.com

Sergiu TABAN

Ofiter de presa Cupa Resita 2010 – UCM Sport

[nggallery id=33]