Obiectiv indeplinit pentru pilotii CS Autosport Fair Play

La finele saptamanii trecute, la Teliu, s-au desfasurat etapele 3 si 4 ale Campionatului National de Viteza in Coasta, la care CS Autosport Fair Play a avut la start doi piloti, tanarul debutant Mihai Beldie Jr si Opincariu Cristian.

Dupa o prima etapa de acomodare cu materialul de concurs Mihai Beldie Jr a ocupat locul 4 in clasamentului Juniorilor, in timp ce Cristian Opincariu a ocupat aceeasi pozitie, insa in clasamentul automobilelor cu 2 roti motrice.

Mihai Beldie Jr: “Au fost doua etape la care, daca as da timpul inapoi, nu as modifica absolut nimic. M-am simtit extraordinar in cadrul echipei, am urmarit sa imi imbunatatesc timpii si sa ma obisnuiesc cu masina. Aceste doua etape mi-au aratat ce inseamna viteza in coasta si competitia la inalt rang. Tot aici am primit confirmarea ca repetitia e mama invataturii. Am invatat multe pe plan sportiv din aceste doua etape si sunt convins ca imi va prinde bine pe viitor.”

Cristian Opincariu: “Doua etape de neuitat cu rele si cu bune. Masina a functionat fara probleme, cauciucurile au fost ok, singura problema a fost insa acele 4 zecimi de secunda care ne-au privat de o prima clasare pe podium. Pe viitor speram sa imbunatatim masina si sa venim si cu o cupa acasa.”

Cei doi au contat pe sprijinul sponsorilor Torent Sebes si ABStar Grup Tractari Auto si al partenerilor media Ziarul Unirea, Atlas FM, RallyMax.ro, On-Board.ro, Media Board, Motorsportnews.ro si Autorally.ro.

 

PR Raluca Magdas

Media Board

foto: rallyzoom.ro

2 thoughts on “Obiectiv indeplinit pentru pilotii CS Autosport Fair Play”

  1. Cristian Opincariu cel mai mare…din Sebes, ma mir cum de mai are tupeu sa iese in public

    1. adreseaza-te OPC-ului, noi nu-i putem substitui si nici nu o sa te lasam sa umplii de comenturi identice orice articol in care apare numele acestuia !

Comments are closed.