GATA DE START – 49 de piloti vor lua startul duminica la Rasnov

Lista de inscrieri a etapei secunde a dublei de la Rasnov, care conteaza pentru etapa a XIV-a din CNVC Dunlop 2010, s-a oprit la cifra 49, adica trei sportivi mai mult decat vineri. Desi suspansul a trecut, dupa ce toti cei trei favoriti au castigat, Hora – la general, Andronic – la H si Graef – la A, titlurile nationale absolute, cursa isi anunta promisiunea de a se mentine spectaculoasa. Asadar, raman cateva dueluri interesante.

In ceea ce il priveste pe Lucien Hora, singurul sau adversar este acelasi pe care l-a avut intregul sezon, si anume cronometrul. Intrebarea, desigur, este daca resiteanul va reusi sa coboare si mai mult cea mai buna performanta, dupa ce a lasat impresia ca o putea face de vineri, daca ar fi reusit un start mai bun in mansele de concurs. Timpul “de batut” – 1:59.054.

La grupa H Heinz Gollner va incerca din nou sa-l invinga pe cel care a dominat sezonul – Paul Andronic, dupa ce acesta din urma a fost cel mai rapid vineri, depasindu-si adversarul cu mai bine de trei secunde.

Grupa A ii are din nou ca protagonisti pe Gunther Graef si Lucian Boroianu, ramane de vazut care din cei doi va fi cel mai rapid, dupa victoria de vineri a lui Boroianu.

La grupa N Christian Nistoran a fost suveran absolut in acest sezon si pleaca din nou cu prima sansa, in timp ce Sorin Iliescu a luat o optiune serioasa pentru titlul de vicecampion.

Circulatia in zona se va inchide la ora 8, programul urmand sa fie mai avansat decat vineri, cu recunoasterile debutand la 8:30, pentru ca mansele de concurs sa inceapa la ora 13:00.

Descarca :

Lista inscrieri

starrt antrenamente