Muscel Racing Contest 2010 : clasamente finale

Lucien Hora a incheiat perfect sezonul in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, castigand duminica Muscel Racing Contest si obtinand a 15-a victorie consecutiva. Victoria sa este cu atat mai remarcabila cu cat a stabilit un nou record al traseului (1:25.541), seria incredibila de succese puse cap la cap reprezinta si ea o performanta unica, iar aceste performante au fost reusite in pofida durerilor la mana accidentata (cea dreapta), care l-a stanjenit pe intreg parcursul weekend-ului. La final, Lucien, extrem de fericit pentru rezultatul obtinut, avea sa declare: “A fost un final superb de campionat, cu un eveniment excelent organizat, multi spectatori si vreme buna“.

Heinz Gollner, care avea locul secund asigurat, nu a fortat in mansa secunda. Nu acelasi lucru se poate spune despre Lucian Boroianu si Christian Nistoran, al caror duel a tinut publicul cu sufletul la gura. In cele din urma, Boroianu si-a luat revansa in fata lui Christian pentru infrangerea de vineri, ocupand ultima treapta a podiumului.

Premierea Clasamentului OPEN s-a desfasurat imediat dupa terminarea ultimei manse de concurs , la jumtatea traseului de pe Mateias, in zona cu cei mai multi spectatori , atmosfera fiind una electrizanta .

Muscel Racing Contest, editia a III-a, s-a disputat cu sprijinul Primariei Municipiului Campulung si al partenerilor Dunlop, Seat prin Euro Tehno Grup, Racing Nick, SKN, Pelind Family, Ramycom, Kaffa, Pasteur Caroseria, Negru Voda Lions Club.

Descarca :

final Open

final H

final A

final N

final I

final Jr

final 2RM