Lucien Hora este cel mai bun pilot vitezist din Romania

Pilotul UCM Sport, Lucien HORA, este noul campion la viteza in coasta din Romania in 2010. Hora a castigat 15 din cele 16 etape organizate in Campionatul National de viteza in coasta – Dunlop 2010. Hora piloteaza din acest sezon un monopost formula LOLA F 3000, la al carui volan a batut record dupa record pe traseele din campionatul romanesc unde a alergat in 2010.

Colegul sau de echipa, Christian Nistoran, a incheiat pe treapta a III-a a podiumului campionatul si a castigat detasat Grupa N si campionatul destinat juniorilor.

Final de sezon perfect pentru pilotul UCM Sport, campion absolut al vitezei in coasta din Romania Lucien Hora, care a reusit si in concursul de la Muscel, in ultima etapa a campionatului sa faca spectacol si sa imbunatateasca recordul acestui traseu, ce fusese stabilit vineri de acelasi pilot resitean. Nou record stabilit cu monopostul Lola F3000 este de 1:25.541.

Colegul sau de echipa, Christian Nistoran, la doar 23 de ani, a reusit un sezon de viteza in coasta foarte bun, urcand la final pe treapta a III-a a podiumului, cu evolutii entuziasmante in fata publicului.

La capatul unui sezon competitional dominat autoritar de pilotul nostru Lucien Hora, castigatorii Campionatului National de Viteza in Coasta 2010 sunt:

Clasament Open CNVC Dunlop 2010

Loc I Lucien Hora 300 puncte

Loc II Paul Andronic   178  puncte

Loc III Christian Nistoran 138 puncte

Loc I Grupa H –  Paul Andronic

Loc I Grupa N –  Christian Nistoran

Loc I Grupa A – Gunther Graef

Loc I Clasa Juniori –  Christian Nistoran

Loc I Grupa I (masini istorice) – Horia Popescu

Grupa D – Loc I Lucien Hora

Suntem mandri de rezultatele pilotilor UCM Sport, Lucien Hora si Christian Nistoran, care merita toate felicitarile pentru rezultatele lor!

www.ucmsport.com

Sergiu Taban
Ofiter de Presa UCM Sport