Sfarsit de saptamana plin in CNVCD

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 va poposi la sfarsitul acestei saptamani in judetul Gorj pentru Etapele a XIII-a şi a XIV-a intitulate Cupa Pandurii Gorj 2011. Competitia se va desfasura pe DN 67C pe sectorul de drum Novaci – Ranca pe o lungime de 5,025 km diferenta de nivel fiind de 342m de la punctul de start pana la punctul de sosire.

 

Lucien Hora, Catalin Cismaru, Sebastian Stanciu, Paul Andronic, Andrei Mitrasca, Christian Nistoran sunt doar cativa dintre pilotii ce nu vor lipsi de la startul penultimei duble a campionatului. In clasamentul Open, Lucien Hora conduce cu un ecart destul de important de 30 de puncte, fiind urmat de Paul Andronic si de Catalin Cismaru cu un ecart mult prea mare de 75 de puncte pentru a mai putea emite pretentii la acest titlu. Toata lumea insa sta cu ochii pe frumoasa batalie de la grupa N unde Catalin Cismaru si Christian Nistoran sunt despartiti de doar 1 punct in acest moment si titlul de campion la grupa poate reveni oricarui dintre cei doi concurenti.

 

Organizatorii de la Ranca au ales in acest an noul format de desfasurare a etapelor, aprobat de FRAS pentru acest sezon, in care s-a lasat la latitudinea organizatorului posibilitatea alegerii intre ziua de vineri si ziua de sambata pentru prima din cele doua etape ale weekendului. Astfel, vineri 9 septembrie si duminica 11 septembrie vor avea loc cele doua etape ale Cupei Pandurii Gorj 2011.

 

Trebuie sa remarcam si in acest an, la fel ca anul trecut, lipsa totala de informatii din partea organizatorului, Clubul Sportiv Auto-Corex  Tg. Jiu. Sigurul document exista pe website-ul FRAS.ro si anume Regulamentul Particular, iar ca persoana de contact pentru presa neexistand niciun nume. Mai mult decat atat remarcam ca nici macar numele Campionatului National de viteza in Coasta Dunlop 2011 nu este respectat de catre organizatori, pe camila oficiala a competitiei fiind trecut eronat “Campionatul de Viteza in Coasta al Romaniei“. Bineinteles ca am incercat sa obtinem singuri informatii suplimentare precum lista de inscrieri sau formular de inscriere pentru piloti de pe website-ul stipulat de organizator (in Regulamentul Particular si pe camila oficiala a competitiei), insa acesta nu functioneaza.