Cerc complet

Etapele rasnovene au incheiat campionatul de coasta, facand cunoscuti toti campionii, iar pentru Lucien Hora si team-ul resitean este al doilea sezon perfect

Lucien Hora incheie sezonul en-fanfare, cu o noua dubla victorie, in etapele de la Rasnov, care au pus punct stagiunii competitionale 2011 din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Pentru resitean totul a decurs excelent, chiar daca a fost incomodat de problemele de ambreiaj si rapoartele prea scurte din cutia de viteze, iar la finalul weekend-ului a primit si trofeul “King of the hill”, care recompenseaza cea mai buna performanta a dublei.A fost un sezon mai greu, cu ploi, iesiri in decor, surprize, insa s-a terminat cu bine si suntem foarte bucurosi pentru cele trei titluri, la Open, grupa N si echipe a spus Hora la final.Sper sa vedem pe viitor cat mai multe curse ca cele de la Rasnov, atat ca organizare, cat si ca participare, a fost un weekend extraordinar.

 

 

Traseul selectiv si numarul mare de inscrisi au crescut spectacolul, o parte din concurenti au fost urmariti de probleme, iar altii au reprezentat surprize placute in clasamente. In spatele lui Hora, care nu a lasat nicio clipa loc de indoiala in privinta invingatorului, s-au dat lupte aprinse pentru locurile de pe podium. Catalin Cismaru a reusit in cele din urma sa fie cel mai rapid, dupa o disputa stransa cu Andrei Dumitrescu si Christian Nistoran. Si Lucian Radut putea avea un cuvant de spus in ecuatia podiumului, dupa ce fusese al treilea in mansa secunda a antrenamentelor, insa cutia de viteze a masinii sale a cedat, iar reparatiile nu au putut fi terminate in timp util. La fel, Paul Andronic a fost nevoit sa declare forfeit, dupa ce taierea unui interior de viraj in mansa a doua a antrenamentelor a adus pagube care l-au scos din joc.

 

Christian Nistoran, proaspat incoronat campion al grupei N, nu a reusit sa scada decat 5 zecimi fata de rezultatul de sambata, iar Catalin Cismaru l-a intrecut pe resitean cu o secunda si doua zecimi, pentru a urca pentru a patra oara in sezon pe locul al doilea.

 

Andrei Dumitrescu a urcat pe podium, luandu-si revansa in fata lui Nistoran, in timp ce surprizele placute de sambata, Mihnea Dutescu si Marius Petre au continuat in aceeasi nota, doar ordinea fiind inversata. De altfel, cei doi au fost remarcati si de campionul Hora, care si-a amintit de vechile dispute de la H3. Marius Petre a reusit astazi chiar o senzationala victorie la grupa H, facilitata ce-i drept de abandonul lui Andronic si, totodata, s-a impus in competitia masinilor cu doua roti motrice.

 

Mihnea Dutescu nu a prins niciunul din cele doua titluri pentru care ramasese in lupta, in ciuda unei evolutii excelente, care i-a adus victoria la debutanti si locul sapte la general. Astfel, Andrei Serban a facut destul pentru a-si adjudeca fara emotii titlul la 2 Roti Motrice, iar Silviu Stratnic a castigat, gratie unui singur punct, titlul debutantilor, categorie revenita in acest sezon.

 

Clasamente

 

Final Open

Final Grupa N

Final Grupa A

Final Grupa H

Final 2 Roti Motrice

Final Juniori

Final Debutanti

Final Echipe

Final Grupa I