Alba Motor Challenge 2011 pe ultima suta de metri

Caravana Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 va ajunge in perioada 21-22 Mai la Alba Iulia, pentru a III-a si a IV-a etapa a sezonului. Alba Motor Challenge este prima competitie din acest an care se va defasura sambata si duminica conform noului regulament al campionatului, adoptat inainte de inceperea acestuia. Pana la inchiderea perioadei de inscrieri 47 de piloti si-au anuntat intentia de a se prezenta la startul celei de-a VII-a editii a Trofeului Alba Motor Challenge.

 

 

Printre cei care vor concura pe traseul de 3.3 km dintre localitatile Hapria si Straja se va afla si prezentatoarea emisiunii ProMotor de la ProTV, Roxana Ciuhulescu, care va imparti un Seat Ibiza diesel cu Andrei Mitrasca. Roxana vine la Straja dupa ce a particitat la offroad-ul caritabil “Cupa BGS”.

 

Suprizele nu se opresc aici! Liderul la zi al clasamentului Campionatului National de Raliuri si vicecampionul CNR 2010, Vali Porcisteanu, va fi responsabil cu spectacolul, acesta urmand sa evolueze in calitate de deschizator.

 

Ma bucur ca am reusit sa putem organiza alaturi de Consiliul Juderean Alba cea de-a VII-a editie a competitiei automobilistice Alba Motor Challenge. Faptul ca avem 47 de concurenti inscrisi, dintre care 6 membri ai clubului nostru, denota faptul ca aceasta competitie este indragita de catre piloti atat din punct de vedere al traseului, cat si din punct de vedere al organizarii”, a declarat Mihai Beldie, director organizatoric.


LISTA INSCRIERI

 

 

Alba Motor Challenge este organizat de Clubul Sportiv Autosport Fair Play  in colaborare cu Consiliul Judetean Alba si cu sustinerea Autotehnica, Valvoline, prin Prista Oil Romania SA – importator oficial, Auto Drive Center – dealer si service autorizat Skoda Alba Iulia, Primaria Alba Iulia, Antel, Pensiunea MA, Pensiunea Rustiq, Motel Bleumarin, Axel, AB Star Grup, Torent, Floraria Ikebana. Parteneri media: Media-Board.ro, Motorsportnews.ro, Ziarul Unirea, Rally Magazin, 4tuning, Autorally.