Puncte cruciale pentru Catalin Cismaru obtinute la Resita

Etapele a VII-a si a VIII-a ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 s-au desfasurat in perioada 1-3 iulie si au fost dedicate implinirii a 240 de ani de industrie resiteana. Editia din acest an a Cupei Resita a provocat participantii la un nou traseu, acesta fiind mai lung cu 970 metri, ajungand astfel la un total de 4,82 km.

 

 

Catalin Cismaru venea pe taramul de joaca al pilotilor de la UCM Resita, dar locul intai obtinut in etapa a VI-a desfasurata la Teliu ii confereau pilotului bucurestean un plus de incredere. De data aceasta a fost un sfarsit de saptamana al locului doi pentru Catalin, el reusind in ambele etape ale weekendului sa isi consolideze pozitia secunda in clasamentul general al grupei N si locul patru  la general.

 

 

Vineri, pilotii aveau sa fie solicitati din plin, atat de spectaculosul traseu de pe DN 58 cat si de ploaia si temperaturile scazute care i-au facut sa se intrebe daca se mai afla in mijlocul verii sau nu. Doar patru zecimi de secunda i-au lipsit lui Catalin pentru a se impune, adversarul sau direct demonstrand astfel ca traseul ii este mai cunoscut decat palma mainii sale.  „ Se pare ca si in Campionatul de Viteza in Coasta lucrurile se intampla asemanator ca in cel de raliuri. Temperatura a fost sub 14 grade Celsius  iar ploaia nu s-a oprit deloc. Au fost si iesirile in decor ale colegilor nostri care ne-au scos putin din ritm dar la finalul zilei sunt multumit de rezultatul obtinuta spus Catalin dupa incheierea concursului de vineri.

 

 

Duminica vremea a revenit la normal pentru acesta perioada iar Catalin a reusit sa isi adjudece din nou locul doi in clasamentul grupei N si sa se claseze pe locul patru la general. „ Astazi am reusit din nou un rezultat bun. Ma bucur si pentru echipa din care fac parte alaturi de Cosmin Dragnea, AFS Rally Team, care a terminat ziua pe locul secund, asta dupa ce vineri un singur punct ne-a despartit de podium. Mi-am consolidat pozitia secunda in cadrul grupei si locul patru la general si ne pregatim acum de cea mai frumoasa etapa, cea de la Sinaia, unde mereu am obtinut rezultate bune.” a declarat Catalin Cismaru la finalul zilei de duminica.

 

 

Catalin Cismaru va fi prezent si la urmatoarele etape care au mai ramas de disputat din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 : Sinaia, Baia Mare, Ranca si Rasnov, gratie sponsorilor sai  din acest sezon Carrefour, BRD-Groupe Societe Generale si Romtam Construct.