Pregatiri pentru sezonul 2013

Cosmin Dragnea a terminat cu bine ultimele doua etape de viteza in coasta desfasurate weekendul trecut la Sinaia. Acestea au reprezentat a doua intalnire cu noua masina, Mitsubishi Lancer Evo 7, construita in aceasta vara de partenerul sau Andre`s Fast Service.

 

Dupa ce a evoluat in prima jumatate a sezonului pe o masina de Grupa N, apoi, pentru doua etape pe o masina de Grupa H inchiriata, Cosmin Dragnea s-a aliniat la startul ultimelor patru runde din Campionatul National de Viteza in Coasta pe un Mitsubishi Lancer Evo 7 de Grupa A. „Cu mari eforturi s-a reusit terminarea noii masini in urma cu mai putin de o luna de zile. Din pacate, datorita lipsei unei infrastructuri specializate in Romania, singurele momente in care poti testa sau face setari la o astfel de masina sunt cele cand te afli intr-un concurs. Astfel, etapele de la Sinaia, la fel ca cele de la Rasnov, am fost nevoiti sa le transformam practic intr-o sesiune de reglaje si setari.” explica Cosmin la finalul primei etape, in care s-a clasat pe locul 6 la Grupa A.

Daca vineri conditiile meteorologice nu au pus probleme foarte mari concurentilor, duminica ploaia si-a facut simtita prezenta, udand traseul de concurs in reprize scurte. „Targetul meu pentru ultima etapa era sa mai scad cel putin patru-cinci secunde fata de timpul avut in etapa de vineri. Accesam din jumate in jumatate de ora aplicatia meteo de pe telefon, cu speranta ca vom avea o fereastra care sa ne permita acest lucru, dar nu s-a intamplat. Avand electronica de serie am avut si unele dificultati in abordarea acelor de par, iar la Sinaia sunt destule. Incidentele de pe proba m-au scos din ritm si am decis sa aduc masina intreaga in parcul de service de la finalul zilei, ceea ce s-a si intamplat.a spus Cosmin Dragnea duminica seara, dupa ce s-a clasat pe locul 5 la Grupa A in ultima etapa din campionat.

 

Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in acest sezon si spectatorilor numerosi care au suportat cu stoicism vremea de la Sinaia. Urmeaza o pauza destul de lunga in care sper sa reusim sa pregatim cat mai bine masina pentru anul viitor. In 2013 obiectivul meu este sa iau startul la toate etapele si sa-mi imbunatatesc evolutiile pe fiecare traseu in parte!a mai adaugat Cosmin Dragnea.

 

KFC Romania, Andre’s Fast Service, Eurotractari, Shelter Security si DuPont Refinish sunt partenerii care au facut posibila participarea pilotului Cosmin Dragnea in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012.