Wet Race in etapa a doua a Trofeului Sinaia Forever 2011

Inceputa in cursul serii de sambata, ploaia nu a contenit sa cada nici in dimineata zilei de duminica, oprindu-se abia inainte de startul manselor de concurs. Chiar si asa, soarele nu si-a facut aparitia, astfel incat traseul Trofeului Sinaia Forever a ramas umed, mari portiuni din acesta fiind acoperite sau traversate de siroaie de apa. Asa cum ne-am obisnuit in acest sezon, spectacolul este asigurat pe o astfel de suprafata de concurs, la fel ca in Formula 1, indraznim noi sa zicem.

 

 

Paul Andronic - Mitsubishi Lancer Evo 9 ( Grupa H ) - locul 1 in clasamentul Open

 

La finalul celor doua manse de antrenament Catalin Cismaru ocupa primul loc, chiar daca evolua pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 de grupa N. Catalin concura cu o cutie de viteze de strada, cea cu craboti fiind inlocuita vineri,  si era lipsit de aportul diferentialului activ a carui pompa hidraulica se defectase. El era urmat in clasament de Christian Nistoran ( Mitsubishi Evo 6- Grupa N) si de Paul Andronic ( Mitsubishi Evo 9- Grupa H ). Surprizele au continuat, pe locul patru dupa antrenamentele cronometrate clasandu-se Sebastian Stanciu ( Mitsubishi Evo 7 – Grupa N) in fata mai multor piloti titrati.

 

 

Catalin Cismaru-Mitsubishi Lancer Evo9 ( Grupa N)- locul doi in clasamentul Open

 

Paul Andronic a fortat in prima mansa de concurs si a reusit sa-si treaca in cont o noua victorie de etapa in editia 2011 a CNVC Dunlop. Chiar daca diferenta de putere intre masina lui Paul fata de a celorlalti este foarte mare, traseul umed a reusit sa compenseze acest lucru, Catalin Cismaru clasandu-se pe locul doi in Clasamentul Open la un ecart de sub o secunda. Ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Christian Nistoran, acesta clasandu-se la 00,584 secunde fata de Cismaru.

 

Podiumul grupei N a fost completat de Radut Lucian (locul 3), dupa ce Catalin Cismaru ( locul 1) si Christian Nistoran (locul doi)au  reusit sa se claseze si pe podiumul clasamentului Open.

 

 

Christian Nistoran - Mitsubishi Lancer Evo6 (Grupa N) - locul trei in clasamentul Open

 

La grupa A, Cioroiu Codrut a reusit sa-l devanseze pe Lucian Boroianu cu 1,7 secunde, trecandu-si in cont o noua victorie. Ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Ciobotaru Ciprian, autor al unei spectaculoase iesiri in decor in cursul etapei de vineri.

 

 

Grupa H este lipsita in acest sezon de prezenta concurentilor cu masini cu tractiune integrala la clasa 5, astfel ca singurul care evolueaza pe un astfel de automobil, Paul Andronic, a reusit sa termine etapa de duminica pe locul 1. El a fost urmat pe podium de Opincariu Christian si Mihnea Dutescu, cei doi evoluand pe masini cu doua roti motrice.

 

Clasament Final Open Etapa a X-a Trofeul Sinaia Forever

Clasament Final Grupa N

Clasament Final Grupa A

Clasament Final Grupa H

Clasament Final 2 Roti Motrice

Clasament Final Debutanti

Clasament Final Grupa I

Clasament Final Echipe