Bogdan Rusea face parte din familia campionilor

Ediţia 2012 a Galei Campionilor, organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, s-a desfăşurat sâmbătă 15 decembrie într-o atmosferă impresionantă la Casino Sinaia. Gala a adunat laolaltă pe toţi campionii ramurilor sportive automobilistice, ocazie cu care Dacia Logan a urcat încă o dată pe podium în acest an. Tot atunci s-au acordat si titlurile de Maestru al Sportului si premiile de excelenta pentru sprijinirea sportului auto.

 

In Campionatul National de Viteză în Coastă din 2012, o Dacie Logan a atras toate privirile, obţinând detaşat, pentru a doua oară consecutiv, titlul de Campion Naţional la grupa H2. Este Dacia pilotată de Bogdan Rusea si susţinută de sponsorii Service Auto Serus si Total Lubricants Romania, partener devotat al mărcilor Dacia, Renault, Nissan. Ca şi anul trecut, succesul a venit din îmbinarea calităţilor constructive native ale Daciei, fiabilităţii maşinii, tehnicii de pilotaj şi pregătirii profesioniste realizată de tehnicienii Serus.

 

Directorul Direcţiei de Marketing Dacia, domnul Mihai Bordeanu l-a felicitat pe câştigător şi pe echipa sa:   Dacia susține performanţa în sportul auto şi este mândră de reuşita lui Bogdan Rusea, un pilot talentat, care a ştiut sa obţină victoria într-una din cele mai dificile competiţii de profil din România. Suntem convinşi ca rezultatul din acest an nu este decât un jalon dintr-un parcurs de performanţă pe care îl dorim cât mai îndelungat”.

 

Felicitări călduroase au venit şi din partea partenerului Total Lubricants Romania, reprezentat de doamna Mihaela Mandrea-Muraru, director comercial: Ne bucură mult succesul lui Bogdan Rusea şi al Daciei Logan. 13 victorii din 13 participări sunt o performanţă impresionantă. Total Lubricants Romania va sprijini echipa Serus Racing Club şi în anul competiţional 2013. Şi noi, angajaţii Total, iubim provocările, ideea de performanţă, de perfecţiune, excelenţa  în spatele căreia se ascunde muncă, seriozitate, pasiune!

 

La finalul festivităţii de premiere, Bogdan Rusea a declarat: Este în primul rând o onoare pentru mine să mă aflu printre atâţia piloţi valoroşi din sportul cu patru roţi din Romania.  Maşina mea, Dacia Logan, şi-a dovedit pe parcursul întregului sezon fiabilitatea şi performanţa fiind pentru mine un partener de încredere in orice situaţie.  Am avut plăcerea să mai urc încă o dată pe podiumul de premiere în acest an la Sinaia şi asta datorită în primul rând unui parcurs perfect în 2012 pentru mine. Nu aş fi reuşit acest lucru fără partenerul meu principal TOTAL Lubricants Romania şi sprijinul oferit de Service Auto SERUS, alături de care sper sa obţin aceleaşi rezultate bune şi în anul ce urmează. Oraşul Sinaia este senzaţional şi revin cu plăcere de fiecare dată aici. In final le mulţumesc tuturor fanilor de motorsport din Romania pentru că ne susţin si ne aplaudă mereu. Ne vedem in 2013 şi le doresc tuturor „Sărbători fericite!” şi un an plin de împliniri!” 

2 thoughts on “Bogdan Rusea face parte din familia campionilor”

Comments are closed.