Primele puncte pentru Cosmin Dragnea cu noua masina

Pilotii din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop au luat startul la sfarsitul saptamanii pe noul traseu de la Campulung. Etapa a XI-a si a XII-a ale Trofeului Campulung Muscel s-au desfasurat pe proaspat reabilitatul drum judetean 734 Campulung – Voina. Profitand de atmosfera de sarbatoare care a invadat orasul cu ocazia manifestarilor dedicate Argesului  si Muscelului, spectatorii nu s-au lasat prea mult invitati pe proba lunga de 3 kilometri din zona barajului Rausor.  

Cosmin Dragnea a pregatit si el o surpriza cu ocazia celor doua etape, prezentandu-se la startul competitiei cu un Mitsubishi Evo 6, dupa absenta de la Trofeul Gorjului. Traseul absolut nou de la Campulung si evolutia la bordul unui automobil necunoscut pentru pilotul bucurestean, s-au concretizat in obtinerea locurilor sapte si sase la clasa H5, dupa cele doua etape.

 

Multe noutati pentru mine la aceste doua etape de la Campulung Muscel. Nu mai evoluasem pe acest traseu niciodata si nu am apucat sa fac nici un test cu masina inainte de concurs. Am punctat la clasa H5 si ce ma bucura este faptul ca am reusit  sa imi imbunatatesc timpul duminica, dupa ce m-am acomodat un pic cu masina. Vremea, peisajul si spectatorii au fost la inaltime la aceste doua etape. Trebuie sa le multumesc tuturor celor prezenti pe marginea traseului care ne-au apludat si incurajat pe parcursul celor doua zile.” concluziona Cosmin Dragnea la finalul weekend-ului.

 

Desi am avut parte de multe noutati, adica traseu si masina, m-am simtit foarte bine la Campulung. Mi-a placut noua masina, difera destul de mult fata de Evo 9 pe care am mai concurat si necesita un stil de pilotaj diferit. Chiar daca spatele acesteia avea tendinta sa plece pe franari si m-am intrebuintat serios pe viraje, la final pot spune ca experienta a fost una benefica pentru mine” declara Cosmin Dragnea.

 

Imi pare bine ca s-a gasit o solutie pentru etapa de la Campulung Muscel, orasul fiind unul cu o bogata traditie in motorsport, dar cel mai bine imi pare ca am avut parte din nou de un public calduros, caruia vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale.” a mai adaugat Cosmin.

 

Pentru cei de la Andre’s Fast Service munca nu s-a terminat odata cu finalul Trofeului Campulung Muscel. Noua masina Mitsubishi Lancer Evolution achizitionata in urma cu putin timp a intrat de astazi pe mana talentatilor mecanici ai echipei pentru a putea fi aliniata la startul urmatoarei etape de la Paltinis, Sibiu.

 

KFC Romania, Andre’s Fast Service si Eurotractari sunt partenerii care fac posibila participarea pilotului Cosmin Dragnea in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, acestora alaturandu-se de la aceasta etapa si cei de la Shelter Security.  

 

credit foto : Sorin Pop – Rallyzoom.ro