Catalin Cismaru obtine a treia victorie consecutiva in 2012

La sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat, Catalin Cismaru, liderul Grupei N din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, si-a trecut in cont inca doua victorii, avand astfel un debut excelent de sezon, cu trei victorii din tot atatea posibile.

 

Etapele a III-a si a IV-a din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 s-au desfasurat pe portiunea de drum ce leaga Rasnovul de Poiana Brasov, cunoscuta sub denumirea de Valea Cetatii. In padurile amplasate de-a lungul traseului de 4,2 kilometri a rasunat din nou simfonia cailor putere. Sambata, in prima etapa a Trofeului Rasnov, Catalin Cismaru s-a impus fara drept de apel in fata adversarilor de la grupa.

 

Ma bucura nespus de mult amploarea pe care a luat-o in acest sezon Campionatul National de Viteza in Coasta. Acest lucru demonstreaza ca aceasta intrecere nu mai este privita ca o optiune secundara. Astazi s-a stabilit un nou record, 92 de piloti luand startul in prima etapa a Trofeului Rasnov. Se vede ca, odata cu atragerea atentiei celor din televiziuni, si ma refer aici la cei de la Digi, nivelul a crescut foarte mult.spunea Catalin la finalul zilei de sambata.

 

foto:Sorin Pop

 

Duminica, in cea de-a doua etapa, Catalin si-a imbunatit timpul si a reusit sa-si treaca in cont a treia victorie consecutiva in acest sezon, din tot atatea posibile.

 

Astazi s-a incheiat probabil cel mai tare weekend din istoria acestui campionat. Am avut cu totii parte de o vreme excelenta pentru competitii dar si de un public numeros, in fata caruia vreau sa-mi scot palaria. Le multumesc tuturor pentru efortul pe care l-au facut pentru a veni la Rasnov sa ne sustina, mai ales ca si ei cheltuie niste sume importante pentru a-si satisface aceasta pasiune, una deloc ieftina.declara exuberant Robot la festivitatea de premiere de duminica.

 

Campionatul National de Viteza in Coasta nu ofera prea mult timp de ragaz pilotilor, urmand ca in perioada 29 iunie – 1 iulie sa se desfasoare urmatoarele doua etape, reunite sub denumirea de Cupa Resita. Catalin Cismaru este sustinut in sezonul 2012 de catre DIGI, Digi Sport, Romtam Construct, Hotel Miraj Poiana Brasov si Aquasara.