Fiecare etapa este o experienta importanta pentru Cosmin Dragnea

Judetul Brasov a gazduit in weekend-ul abia terminat o noua dubla din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Dupa cele doua etape care au deschis balul acestei competitii la Teliu, traseul de4,2 kilometride la Rasnov acapara atentia celor 92 de piloti inscrisi la startul primei etape a Trofeului Rasnov, un nou record pentru competitia de viteza in coasta. 

 

Cosmin Dragnea se afla abia la al doilea sezon in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, debutand anul trecut in aceasta competitie. El venea la Rasnov dupa un loc 5 la etapa precedenta de la Teliu, si reusea la Rasnov sa obtina locurile 8 (sambata), respectiv 6 (duminica), acumuland astfel puncte importante in economia clasamentului grupei N.

foto: Sorin Pop

Etapele de la Rasnov se afla printre favoritele mele. De data aceasta, spre deosebire de weekendul de la Teliu, vremea a fost ideala. Eu am facut o alegere neinspirata a pneurilor si din pacate acest lucru s-a reflectat in timpii obtinuti pe proba.” spunea Cosmin sambata seara.

 

Duminica alegerea corecta a pneurilor si-a spus cuvantul, pilotul bucurestean in varsta de doar 22 de ani reusind un timp mai bun cu peste doua secunde fata de cel de sambata, obtinand totodata si o clasare cu doua locuri mai sus fata de etapa precedenta.

 

Ma bucur nespus de mult pentru noul record al participantilor inscrisi la o etapa de viteza in coasta dar mai ales pentru numarul mare al spectatorilor prezenti de-a lungul probei. Trendul ascendent pe care se afla Campionatul National de Viteza in Coasta cu siguranta va duce la cresterea spectaculozitatii si a performantelor. Profit si de aceasta ocazie pentru a le multumi colegilor mei din echipa AFS Rally Team, Catalin Cismaru si Traian Negru, pentru toate sfaturile primite.a declarat Cosmin Dragnea la finalul etapei de duminica, dupa ce, in ambele etape, s-a clasat pe locul secund in clasamentul echipelor, el facand parte din AFS Rally Team.

 

Cosmin Dragnea este sustinut in sezonul 2012 al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 de KFC Romania,  Andre`s Fast Service si Eurotractari.