Weekend cu emotii pentru Cosmin Dragnea la Cupa Resita

Caravana Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop a poposit in weekend-ul care abia s-a incheiat pe Valea Domanului in judetul Resita. Cosmin Dragnea si-a imbunatatit evolutia in cele doua etape, clasandu-se pe locul sase, respectiv cinci al Grupei N. Pilotul bucurestean a avut parte de emotii sporite duminica, atunci cand a avut parte de o mica iesire in decor pe ultima urcare de concurs.

 

Etapele a cincea si a sasea au avut loc vineri 29 iunie, respectiv duminica 1 iulie si s-au desfasurat la poalele muntelui Semenic pe un traseu cu o lungime de4.82 kilometri. Cosmin Dragnea a reusit din nou sa obtina puncte importante in economia campionatului, dupa ce vineri s-a clasat pe pozitia a sasea in cadrul grupei N, iar duminica a mai urcat un loc, terminand etapa pe locul cinci din cadrul aceleasi grupe.

 

La Resita am avut parte de o noua etapa frumoasa. A trebuit sa ma acomodez cu noua electronica a masinii si cu noile alegeri pe care le-am facut in privinta pneurilor. Vineri, in prima etapa a weekend-ului, am reusit sa scot un timp bun si sa reduc distanta dintre mine si celelalte masini din cadrul grupei N.” erau impresiile lui Cosmin dupa etapa de vineri.

Foto: Sorin Pop

Sambata, protagonistii Campionatului National de Viteza in Coasta au avut la dispozitie o zi de pauza, urmand ca duminica combinezoanele si castile de protectie sa fie din nou tinuta de lucru a acestora. O mica iesire in decor i-a pus probleme lui Cosmin in a doua etapa a Cupei Resita, insa el a reusit sa se claseze la final pe locul cinci la grupa N.

 

Din nefericire, duminica pe ultima urcare am iesit usor in decor si am pierdut timp pretios pentru a mai putea sa obtin un timp bun si astfel a trebuit sa ma multumesc cu timpul din prima mansa de concurs. Duminica chiar am remarcat prezenta numeroasa a spectatorilor pe proba si vreau sa le multumesc pentru sprijinul acordat, noua pilotilor, si sper sa-i incantam si pe viitor cu evolutiile noastre. Inca odata colegi din echipa m-au sprijinit si au avut rabdare cu mine, mai ales in momentele dupa mica iesire in decor.” concluziona Cosmin Dragnea dupa un weekend pe Valea Domanului in care a urcat la finalul ambelor etape pe podiumul clasamentelui pe echipe cu AFS Rally Team.

 

Evolutiile pilotului bucurestean Cosmin Dragnea sunt sustinute in sezonul 2012 de KFC Romania,  Andre`s Fast Service si Eurotractari.