De unde iese fum… este si foc

  • Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, un pilot de podium
  • Titlul clasei H4 ajunge la Avia Motors & Alto Syncro inca din prima incercare
  • Un sezon impecabil pentru echipa condusa de Lucian Visan

 

 

Ultimul weekend din octombrie a marcat sfarsitul sezonului 2012 pentru Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Sinaia a fost arena unde masinile de coasta s-au turat pentru ultima oara in acest an. Echipa Avia Motors&Alto Syncro a fost prezenta cu doua masini avand scopuri total diferite pentru ele.

 

Pe de o parte a fost Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia, pilotul surpriza invitat sa concureze cu Skoda Fabia RS TDI. Tinta, in cazul edilului Vlad Oprea, a fost in primul rand sa parcurga in siguranta toate mansele, dar si sa obtina un timp mai bun fata de editiile precedente. De cealalta parte a fost Andrei Mitrasca, cel in care echipa isi punea toate sperantele sa aduca primul titlu, si anume cel al clasei H4.

 

Etapa de vineri s-a desfasurat fara incidente, cei doi piloti terminand cu bine. Andrei s-a vazut invins la doar o zecime de principalul sau adversar ceea ce l-a adus la egalitate de puncte cu acesta inainte de ultima etapa. Duminica, pe o vreme ploioasa, rezultatele au fost cu totul altele. Primarul-pilot, Vlad Oprea, a inregistrat al treilea timp din cei cei opt concurenti ai grupei H4, iar Andrei si-a adjudecat prima pozitie a grupei in clasamentul sezonului.

 

Sunt incantat ca am obtinut acest rezultat chiar in etapele organizate la Sinaia. Anul acesta am avut sansa sa concurez cu o masina foarte bine pregatita si rezultatele s-au vazut. Mi-a placut foarte mult sa o pilotez, mai ales duminica pe un traseu ud. Nu este intamplator cand rezultatele bune vin la cei cu sufletul deschis catre oameni si care fac lucruri frumoase pentru oameni. Le multumesc celor din echipa Avia Motors & Alto Syncro!a declarat Vlad Oprea la finalul intrecerii. 

 

In cealalta jumatate a standului Avia Motors&Alto Syncro din parcul de service, Andrei Mitrasca a spus imediat dupa ultima urcare de concurs “A fost o zi infernala. Nimeni nu a pus presiune pe mine. Doar eu am simtit azi ca titlul la clasa H4 este totul.  Sunt un norocos sa am in spate atat de multi oameni care ma sustin fara sa-mi ceara nimic altceva decat sa ajung la sosire. Rezultatul acesta este al lor.

  

La finalul sezonului, cel mai fericit s-a aratat Lucian Visan, team managerul echipei “Am inceput un proiect riscant care a depins in totalitate de fiecare om in parte. Azi am cea mai mare satisfactie ca am pornit pe drumul acesta. Motorsportul te poate pedepsi foarte aspru, mai ales daca esti un optimist din fire. In 2012, am reusit tot ce ne-am propus: sa aducem  oameni  pasionati de Motorsport  la volanul Fabiei, sa-l sustinem pe Andrei in drumul sau spre un rezultat mult asteptat, sa ne sudam ca echipa, sa aducem masinile intregi acasa… Sezonul 2013, pentru mine, a inceput din acest moment.

 

O privire inapoi, spre ce a insemnat 2012 pentru echipa Avia Motors & Alto Syncro s-ar sumariza astfel:  54 de prezente pe podiumul de premiere la sase categorii diferite, un titlul de campion la clasa H4, piloti invitati care au facut cinste echipei cum ar fi Alina “Sexy”Bunica, Bogdan Dobranici, Crina Abrudan, George Vintila sau Vlad Oprea, prezenta la toate etapele din 2012.

 

Cei mai buni sportivi din Motorsport se vor intalni pe 15 decembrie, tot la Sinaia, la Gala Campionilor. Echipa Avia Motors&Alto Syncro se va intoarce cu doua cupe de la acest eveniment. 2013 se anunta inca de pe acum un an plin.    

One thought on “De unde iese fum… este si foc”

  1. Felicitari celor care cred in Avia Motors % Alto Syncro si isi urmeaza visul. Succes!

    Liviu

Comments are closed.