Din nou victorie pentru Logan si la Ranca!

A doua etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă a avut loc in 18-19 mai la Rânca. Devansându-și concurenţii încă de la calificările de sâmbătă unde a obţinut locul I, Dacia Logan preparată de Serus a obţinut de fiecare data cel mai bun timp la categoria sa în aplauzele a numeroşi spectatori şi spre mulţumirea sponsorilor Total Lubricants Romania, Safety Broker şi Service Auto Serus SRL şi a tuturor posesorilor de Logan.

 

Doamna Mihaela Mândrea-Muraru, director comercial Total Lubricants Romania, ne-a transmis: „ Echipa Serus Racing Club obţine performanţe remarcabile si constante de peste 3 ani de zile. Uneori câştigă prin tehnica de pilotaj la sutimi de secundă, alteori detaşat pe baza performanţelor tehnice, fiabilităţii şi ţinutei de drum ale maşinii Dacia Logan, dar întotdeauna sunt pe locul I cu o precizie de ceas elveţian. Ne leagă un parteneriat de peste 45 de ani de Renault, cu care am dezvoltat o sinergie perfectă pentru a obţine performanţe şi fiabilitate maximă pentru orice fel de motorizare.”  

 Ranca 2013 Logan Serus2

Tot din partea sponsorilor, domnul Viorel Vasile, director Safety Broker, companie recent calificată pe locul II in topul brokerilor de asigurare pe baza datelor trimestrului I al anului 2013, a declarat: „Am primit multe veşti bune în ultima vreme atât din lumea asigurărilor, cât şi de la partenerii noștri Serus Racing Club. În ambele domenii, in spatele performanţelor se ascunde multă muncă, detalii tehnice bine puse la punct, asumarea riscurilor.

 

Domnul Adrian Rusea, directorul Service Auto Serus, responsabil tehnic al proiectului, ne-a explicat puţin din culisele pregătirilor pentru victorie: „Deşi pentru toată lumea victoriile sunt normale, noi pornim întotdeauna pregătirile de la zero, ca şi cum am fi la prima competiţie, ca şi cum totul trebuie privit cu un ochi critic. Nu suntem modeşti, suntem doar realişti, ştim că în orice secundă poate apărea un concurent mai bun sau un incident.

 

Subliniez încă o dată faptul că maşina Dacia Logan, dincolo de fiabilitate, preţ corect, habitabilitate, este o maşină care are rezerve potenţiale în a fi adaptată performanţei, sportului automobilistic. Practic, în 3 ani de competiţii, nu a cunoscut abandonul şi este neînvinsă la clasa ei din anul 2011.

 Ranca 2013 Logan Serus8

Marea noastră bucurie nu sunt victoriile, ci sunt parteneriatele, ideile şi efervescenţa pe care le atrage stabilirea unui obiectiv ambiţios. Am fost norocoşi să avem cei mai buni parteneri: Total Lubricants Romania prin doamna Mihaela Mândrea-Muraru, un strateg excelent în afaceri, precum Safety Broker reprezentat de domnul Viorel Vasile, un vizionar debordând de energie şi de asemenea, o echipa tehnică de oameni loiali şi pasionaţi de calitate.”