Loganul este campion la grupa H1 la Marele premiu al orasului Brasov

Prima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă din 27 şi 28 aprilie de la Poiana Braşov a adus primul premiu I din acest sezon la grupa H1 pentru maşina campioană din ultimii doi ani, Loganul preparat la Serus şi susţinut de partenerii Total Lubricants Romania şi Safety Broker.

Bogdan Rusea MPBV

Peste 95 de participanţi s-au înscris la start pe traseul de urcare dinspre Brasov spre Poiana Brasov,traseu cu o bogată istorie competiţională revenit în calendarul competiţional dupa şase ani de absenţă. Etapa s-a intitulat „Marele Premiu al Oraşului Braşov” şi a atras un număr record de spectatori, ceea ce alături de numărul crescut de participanţi arată o creştere a popularităţii motorsportului.  Noutăţi au fost şi în privinţa formatului întrecerilor: s-au eliminat etapele duble, ramânând doar una cu 4 manşe de antrenament şi 2 manşe de calificări sâmbăta şi 2 manşe de antrenament şi 2 manşe de concurs duminică, iar clasamentul ţine cont de timpul mediu şi nu doar de cel mai bun timp.

 

Loganul preparat de Serus şi pilotat de Bogdan Rusea a avut câteva îmbunătăţiri faţă de anul trecut, între care cea mai importantă fiind înlocuirea cutiei de viteze cu una secvenţială. Concurenţa în grupă a fost foarte strânsă ceea ce a pus presiune pe piloţi şi a dus la dificultăţi tehnice.  Din partea sponsorului Total Lubricants Romania au participat Marius Amir de la echipa din Bucureşti şi Octavian Sorescu de la fabrica Total din Braşov.

 

Domnul Marius Amir, director zonal de vânzări Total Lubricants Romania, ne-a transmis imediat după competiţie: „A fost o etapă foarte frumoasă, cu o organizare excelentă, mulţi spectatori şi vreme bună. Felicit echipa de competiţie în numele colegilor: s-au descurcat minunat şi au obţinut ca de obicei mult râvnitul loc I. De asemenea, felicit din inimă şi pe organizatorii evenimentului: totul a fost nemaipomenit!

 

Domnul Viorel Vasile, director general Safety Broker, companie recent declarată Brokerul Anului 2013 si partener al echipei Serus Racing Club, ne-a declarat: „Ne bucurăm şi noi de victorie si îi felicităm pe câştigători. De altfel, era de aşteptat chiar în condiţiile unei concurenţe sporite pentru că ştim cu câtă seriozitate tratează echipa Serus fiecare detaliu şi cât de bine pregătiţi sunt fiecare în parte. Succesul se bazează întotdeauna pe parteneri de încredere !

Podium Rusea MP BV

Bogdan Rusea, pilotul Loganului campion, a mulţumit sponsorilor, organizatorilor şi echipei: „Mulţumesc sponsorilor Serus, Total Lubricantssi Safety Broker care mă susţin. Mulţumesc şi spectatorilor care ne-au încurajat şi organizatorilor care au avut o contribuţie esenţială la acest week-end perfect. De asemenea, sunt îndatorat echipei tehnice care şi-a dovedit şi în această etapă capacitatea de a face faţă oricăror situaţii neaşteptate. Performanţa la solicitările extreme ale competiţiei este condiţionată de utilizarea celor mai bune produse pentru maşina de concurs. Folosim bineînţeles un ulei marca TOTAL produs de sponsorul nostru Total Lubricants, un ulei special conceput pentru a fi folosit la concursurile  sportive de profil, dar si la maşinile de serie.

 

Loganul nostru s-a comportat exemplar cu toate că l-am solicitat intens. Intre sezoane i-am făcut câteva modificări şi am avut foarte puţine ocazii de rodaj, dar totul a ieşit excelent. E o maşină care ne permite să ne punem în aplicare toate ideile de îmbunătăţire şi a cărei versatilitate, fiabilitate şi accesibilitate în privinţa costurilor sunt deja istorie.

 

Roxana Luchianov – Departament Marketing Service Auto Serus

 

Credit Foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro