Start excelent pentru Cosmin Dragnea

Sfarsitul sezonului 2012 il regasea pe Cosmin Dragnea la volanul unei noi masini de concurs, un Mitsubishi Lancer Evo 7 de grupa A, construit pe parcursul anului de partenerul sau Andre’s Fast  Service. Dupa o pauza de sase ani de zile, in care a lipsit din calendarul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, celebrul traseu “Drumul Poienii” avea sa deschida sezonul competitional 2013 sub denumirea de Marele Premiu al Orasului Brasov. Cosmin Dragnea, pilotul AFS Auto Sport, a avut un weekend excelent, la finalul caruia s-a clasat pe locul secund al grupei A.

Cosmin Dragnea - MP al Orasului Brasov 2013

Cu o formula de concurs total schimbata fata de anul precedent, spectacolul urma sa fie garantat pentru fani, sambata fiind ziua dedicata calificarilor iar duminica, in cele doua manse de concurs, timpii urmau sa se cumuleze pentru ierarhia finala.

 

De data aceasta am inceput noul campionat asa cum trebuie, cu o masina foarte bine pregatita si setata, cu parteneri noi si puternici dar si cu o dorinta de a-i multumi pe cei care au avut incredere in mine. Traseul a fost complet nou pentru mine, asa ca am avut o abordare progresiva a acestuia, marind ritmul de la o urcare la alta, acest lucru fiind posibil datorita noului format al Campionatului National de Viteza in Coasta.spunea Cosmin Dragnea la finalul intrecerii de pe Drumul Poienii.

 

Noua formula avea sa se dovedeasca castigatoare pentru Cosmin Dragnea care, in fata catorva mii de spectatori sositi in weekend la Brasov, avea sa obtina cel mai bun rezultat al carierei sale de pana acum. Locul secund la grupa A reprezinta un start perfect pentru pilotul bucurestean in lupta pentru titlul de campion al grupei.    

   

Sa fiu sincer mi-as fi dorit sa ploua pentru ca puterile masinilor sa se mai egalizeze putin dar in cele din urma totul a decurs mai mult decat bine. M-am adaptat mai bine la noua putere a masinii,  cu setarile, cu virajele de viteza si am reusit sa scad secunde importante de la o urcare la alta. Startul in noul sezon a fost unul de vis, cu o organizare impecabila, intr-o zona cu traditie pentru motorsportul romanesc, dovada fiind si miile de spectatori care ne-au sustinut de pe margine in cele doua zile, dar mai ales duminica. Eu personal m-am simtit extraordinar in aceasta atmosfera si vreau sa le multumesc tuturor celor implicati in organizare si in mod special fanilor!a mai declarat Cosmin Dragnea.

 

Pentru protagonistii Campionatului National de Viteza in Coasta urmeaza o pauza foarte mica, in care isi vor petrece sarbatorile de Paste alaturi de familie si prieteni, pentru ca in perioada 18-19 mai sa se alinieze la startul urmatoarei etape, cea de la Ranca, organizata pe celebrul drum Transalpina. Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service.