Veni, vidi, vici!

La finele saptamanii trecute, Brasovul a gazduit prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013. Conditii meteorologice perfecte, adrenalina in doza maxima admisa si multi spectatori au fost ingredientele unui eveniment de inalta clasa.

 

La capatul unei competitii acerbe, juniorul echipei Tontsch Automotive reuseste sa obtina locul 1 in clasamentul rezervat masinilor cu motoare diesel, victoria este cu atat mai valoroasa cu cat Mihai a reusit acest lucru inca de la prima etapa in care a concurat cu noua masina, BMW seria 1.

     Podium          

 

Am oportunitatea de a avea alaturi de mine o echipa de oameni profesionisti si asta imi da incredere maxima in acest proiect.  Masina de competitie este construita de catre cunoscutul pilot Dodo Toma, Claudiu David a fost alaturi de mine pentru a-mi adapta stilul de pilotaj la noua masina cu care urma sa concurez, service-ul organizat impecabil de catre tatal meu. Ma bucur mult pentru ca am sansa sa concurez la un nivel superior si pe aceasta cale vreau din nou sa-i multumesc lui Eduard Tonsch. M-am simtit foarte bine inca de la primul contact cu masina. Sunt increzator ca o sa reusesc timpi din ce in ce mai buni in urmatoarele etape. Victoria obtinuta este rasplata mea pentru toti cei care cred in mine.a declarat Mihai Aurel Beldie la finele etapei de la Brasov.