„Trofeul Câmpulung Muscel 2013”: tradiţie şi continuitate!!!

A vorbi despre automobilism în Muscel este la fel de natural ca a discuta despre fotbal în Bănie sau Giuleşti. Sportul cu motor în zonă îşi are originea, bineînţeles, în tot ceea ce a „produs” uzina ARO: automobile de competiţie performante, piloţi talentaţi şi ambiţioşi, şi nu în ultimul rând, evenimente care  s-au transformat în adevărate sărbători ale muscelenilor.

 

Primăria Municipiului Câmpulung duce mai departe această tradiţie, fiind principalul susţinător al organizării competiţiilor automobilistice din Muscel, evenimente apreciate şi incluse în fiecare an în calendarele Federaţiei de specialitate.

 

Este onorant pentru noi să găzduim a VI-a etapa din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi sperăm ca şi în acest an toţi participanţii să aibă o şedere cât mai agreabilă în Muscel!”, a precizat Călin Andrei, primarul municipiului Câmpulung.

afis_A3_v2

Competiţia se va desfăşura în zilele de 7 şi 8 septembrie 2013, pe traseul Lereşti –Voina, drum care va fi restricţionat pentru circulaţia publică în intervalul orar 07.00- 19.00!

 

Parteneri ai evenimentului ”Trofeul Câmpulung Muscel 2013” sunt Consiliul Judeţean Argeş,  SILDVB, Pasteur Caroseria, DJTS Argeş, Toyota România, Primăria Comunei Lereşti, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security!