Trofeul Câmpulung și Festivalul Posada, împreună pentru Câmpulung!

Organizatorii Trofeului Câmpulung și cei ai Festivalului de rock Posada își dau mâna, într-un demers în premieră, pentru a promova municipiul Câmpulung și județul Argeș.

 

Cea de a VI-a etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, și Festivalul de rock Posada, readus pe afișul evenimentelor de marcă de către primăria Câmpulung în urma unui proiect european, se vor desfășura simultan în acest weekend.

 

Astfel, iubitorii sportului cu motor și cei ai muzicii rock sunt invitați să participe la spectacolul cailor putere ai celor mai cunoscuți piloți din țară pe traseul Lerești- Voina precum și la spectacolul de muzică de la stadionul municipal, acolo unde, în afară de cele 12 trupe finaliste, vor concerta Zob, Lună Amară și alte trupe cunoscute.

 

Duminică, vor avea loc momentele culminante ale celor două evenimente cu tradiție în municipiu: peste 70 de piloți vor concura pe traseul de pe drumul județean reabilitat cu fonduri europene de către Consiliul Județean Argeș, în timp ce la stadionul municipal, rockerii își dau întâlnire la gala de premiere.

 

Trofeul Câmpulung 2013 este organizat de Clubul Sportiv Brothers Motorsport în parteneriat cu Primăria Cîmpulung și este susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş.

 

Cosmin Dragnea - Trofeul Teliu 2013