Un loc meritoriu pentru Serus Racing Club la Trofeul Rasnov

In zilele de 28 si 29 septembrie s-a desfasurat Trofeul Rasnov, penultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Trofeul Rasnov s-a bucurat de participarea a 85 de piloti si numerosi spectatori.

 

Ca si anul trecut, Total Romania si Service Auto Serus au fost partenerii principali ai evenimentului, dovedind inca o data puternica implicare in motorsport.

Rusea Rasnov

Masina sponsorizata de Serus si Total – Dacia Logan condusa de Bogdan Rusea – a obtinut un rezultat notabil: locul II la clasa H1 la doar 2 secunde distanta de primul loc.

 

Adrian Rusea, director Serus: “Impreuna cu Total Romania, suntem pentru a doua oara partenerii principali ai Trofeului Rasnov. Pana acum ne-am implicat pregatind o echipa pentru campionat, acum avem bucuria sa sustinem desfasurarea unei etape si sa incurajam toate echipele în egala masura. Motorsportul are nevoie de mult sprijin in Romania deoarece sunt atat de multi piloti talentati si mecanici dornici sa devina preparatori. Ar fi ideal ca oricine iubeste viteza sa aiba un cadru organizat in care sa poate participa în siguranta la competitii. Testarea limitelor in conditii de sportivitate duce la o mai mare responsabilitate si constientizare a importantei respectarii regulilor.

 

Bogdan Rusea, pilot Serus Racing Team: Etapa de la Rasnov a fost una foarte disputata. Dacia Logan a avut un comportament excelent, la nivelul asteptarilor noastre. Ca si in alte ocazii a concurat de la egal la egal cu masini mai puternice, construite special pentru curse si a dovedit inca o data ca are ADN pentru competitii. Iata inca un motiv pentru care Dacia un mare succes in Europa, nu numai pentru pret, dar si pentru calitati precum cele dovedite astazi sau cele cunoscute precum fiabilitatea, habitabilitatea, utilitatea. Masina noastra, Dacia Logan, va fi pe podium la finalul Campionatului, aceasta fiind o performanta in sine avand in vedere cresterea concurentei de la an la an atat in pilotaj, cat si la preparare. Multumesc echipei pentru pregatirea masinii si sponsorilor Total Romania, Service Auto Serus si Safety Broker pentru sprijinul constant.