Beldie Junior confirma

A treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2013 a avut loc în perioada 8-9 iunie, la Teliu. La  start echipa a aliniat trei automobile BMW. Cu target principal castigarea claselor participante.

Bebe Beldie

La Teliu am regasit un traseu foarte tehnic cu zone de mare viteza, dar principala provocare a reprezentat-o, vremea care sa jucat cu nervi pilotilor, echipa Tontsh Automotive a fost cea care din nou a dictat ritmul competiției, câștigând pe toate fronturile participante . Eduard Tontsch câștigă categoric competiția clasei I2B3 și locul 2 al grupei I, iar Gunther Graef obține locul 1 în clasamentul Clasei I2B2.

 

Pilotul Mihai Aurel Beldie s-a impus încă din prima zi a competiției, când, în prima urcare cronometrată obține, pe un traseu ud, un surprinzător loc 2 în clasamentul automobilelor cu două roți motrice, în urma italianului Armabdo Bottocchi, aflat la volanul unui Ferrari 458 Italia. La finele etapei de la Teliu, Mihai câștigă competiția automobilelor diesel, clasându-se în fruntea clasamentului în toate urcările cronometrate ale competiției.

 

A fost un traseu interesant și solicitant, dar am încheiat această etapă cu rezulate foarte bun: locul 1 la grupa diesel și locul 2 a clasei H3. Mulțumirea mea vine, în primul rând, din faptul că am reușit să fiu foarte rapid pe suprafață umedă, mai ales că este este prima dată când trebuie să înving ploaia dintr-o mașină de competiție. În economia campionatului, sunt lider în clasamentul automobilelor diesel, ceea ce îmi dă curajul și încrederea necesară pentru celelalte etape”, a declarat pilotul Mihai Beldie.

 

Pilotul Mihai Aurel Beldie este sustinut pe parcursul sezonului 2013 a Campionatului National de Viteza in Coasta de catre: Tontsch Automotive, www.e-tour.ro, Angrenaje si Roti Dintate Alba, Help Trans Abrud, Tipografia ANTEL Alba, Axel Company Alba, Auto Construct Sebes, Centru de imagine, Night Shadows si noul partener Safety Broker a carui implicare o salutam o data cu etapa de la Teliu. 

 

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop se va desfășura la Resita in perioada 06-07 iulie 2013.