Hora domina o zi cu vreme capricioasa la Teliu

Ziua dedicata antrenamentelor in Trofeul Teliu a avut o desfasurare sub semnul conditiilor meteo schimbatoare, care au facut strategia de cursa o adevarata loterie. Lucien Hora a reusit sa se impuna fara probleme insa, in fata lui Andrei Dumitrescu, Lucian Radut si Armando Battocchi, fiind cel mai rapid atat pe ud, cat si pe uscat.

 

Desi prima zi din Trofeul Teliu a vazut schimbari dramatice de vreme, cu ploaie si ceata, urmate de soare si apoi o racire accentuata cu rafale torentiale de ploaie, clasamentele nu au fost influentate decisiv, mansele avand conditii relativ constante, cu exceptia celei de-a treia, cand concursul a trebuit chiar sa fie intrerupt. Mansa a doua a antrenamentelor a fost alergata pe soare si pe un traseu in mare parte uscat, astfel ca rezultatele acestei urcari au fost cele care au stabilit in mare parte clasamentul alcatuit luand in considerare cea mai rapida urcare din cele trei pentru fiecare pilot. 

Cosmin Dragnea - MP al Orasului Brasov 2013

Dupa ce isi adjudecase prima cronometrata a zilei, in conditii de asfalt ud, dominatia lui Lucien Hora a fost chiar mai evidenta odata cu uscarea pistei, iar resiteanul s-a impus in clasament cu un ecart extrem de generos pentru cei 3,55 km ai cursei. El a avut mai bine de sapte secunde in fata urmatorului clasat, Andrei Dumitrescu, in timp ce Lucian Radut si Armando Battocchi au semnat acelasi timp, bucuresteanul avand castig de cauza gratie rezultatului mai bun din prima mansa.

 

Paul Andronic a incheiat pe cinci, dupa ce a fost nevoit sa renunte la prima mansa a antrenamentelor pentru a rezolva unele probleme de transmisie, iar Ovidiu Zaberca l-a urmat in clasament, pe locul al saselea.

Liviu Savu s-a impus la grupa A, iar Norris Mageanu, cel care l-a urmat pe brasovean in clasamentul general la doar doua zecimi de secunda, s-a dovedit cel mai rapid intre pilotii grupei N

 

Descarca rezultate:

antrenamente

StartDuminica