Podiumuri importante pentru SERUS SG Racing Team la Cupa Resita

Noua grafica afisata de SERUS SG Racing Team le-a purtat noroc lui Alex Mirea si Gabriel Ene, cei doi obtinand doua podiumuri importante in cadrul celei de-a treia etape a Campionatului National de Viteza in Coasta. Recunoscuta drept o etapa tehnica si de viteza, Cupa Resita si-a luat tributul, Bogdan Rusea alaturandu-se altor numerosi piloti care au abandonat din cauza problemelor tehnice inaintea efectuarii manselor de concurs.

Alex Mirea - Cupa Resita 2014

 

Alex Mirea venea la Resita cu gandul de a obtine primul sau podium in acest sezon competitional, obiectiv pe care si l-a indeplinit. “Sunt extrem de bucuros pentru primul meu podium in acest sezon si poate mai bucuros pentru ca am reusit sa-mi dobor recordul personal cu peste 4 secunde, coborand astfel sub doua minute pe traseul de pe Doman. Dupa ce am montat pachetul de usurare a masinii, s-a simtit diferenta kilogramelor in minus insa am fost oarecum avantajat si de traseu, avand foarte putine viraje lente. La Sinaia imi va fi mult mai greu insa ma bucura faptul ca “Arthri” (Renault Clio R3 CUP) a devenit mai intelegator si sper ca locul doi obtinut la Resita sa fie doar inceputul unei lungi serii de rezultate foarte bune in acest sezon. Ma bucur si de faptul ca am putut sa-i oferim unuia dintre fanii nostri un weekend de senzatie alaturi de mine in masina, invitatul nostru declarandu-se extrem de incantat de experienta traita. Vom continua acest lucru prin concursuri foarte interesante pe pagina noastra facebook.com/SERUSSGRT pentru ca fanii sportului cu motor reprezinta un factor important pentru prezenta noastra in Campionatul National de Viteza in Coasta. declara la final Alex Mirea.  

Laurentiu Gabriel Ene - Cupa Resita 2014

Gabriel Ene, mezinul echipei din punct de vedere al experientei, a reusit un al doilea podium la primul sau sezon de participare in Campionatul National de Viteza in Coasta. „Grafica noua de pe masina mea si a lui Alex se pare ca ne-a purtat noroc. Daca primul podium obtinut la Ranca a fost ceva deosebit pentru mine, acum ma bucur ca am repetat reusita si la Resita, o etapa foarte tehnica si rapida care mi-a crescut increderea in mine. Incep sa ma inteleg bine cu masina de concurs si imi doresc sa progresez de la etapa la etapa, acesta este obiectivul meu. Gandul deja imi zboara la runda de la Sinaia, pentru mine aceasta fiind preferata mea intrucat aici mi-am facut debutul in 2013. Cum spunea si Alex vrem sa oferim fanilor cat mai mult.spunea Gabriel Ene, care se afla in acest moment pe locul al doilea in clasamentul dedicat debutantilor.      

Bogdan Rusea Cupa Resita 2014

Bogdan Rusea a fost urmarit de ghinion la Restia, unde desi reusea cel mai bun timp al clasei in calificarile de sambata, nu a mai putut lua startul in concurs duminica. „Se pare ca in acest inceput de sezon nesansa se tine de mine. Dupa Brasov acum Resita, inca o etapa unde nu punctez si sper ca aceste probleme sa fie de domeniul trecutului. La Resita se pare ca a cedat diferentialul pentru ca am avut ceva semne pe urcarile din cronometrate, masina subvirand usor pe virajele de viteza. Mecanicii din asistenta Echipei Serus, Tudor Ghiuta si Mihai Iacob, deja lucreaza la masina pentru a fi gata pentru urmatoarea etapa de la Sinaia, unde vrem sa onoram fanii cu o prezenta impecabila din partea echipei SERUS SG.incheia Bogdan Rusea

 

Serus SG Racing Team este sustinuta in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta de partenerii SERUS, SGMarket.ro, Total, Safety Broker si Hesper.