62 de concureti pentru Trofeul Campulung Muscel 2014

62 de concureți se vor alinia la grila de start la cea de a treia ediție a Trofeului Câmpulung Muscel,  etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, organizat în perioada 20-21 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel.

 conferinta Campulung Trofeu

Ne bucurăm că și în acest an sunteți la Câmpulung Muscel și sperăm că vom avea din nou spectacol deosebit, așa cum ne-am obișnuit în edițiile trecute. Municipiul Câmpulung sprijină în continuare acest sport, pentru că este una din modalitățile prin care municipiul este promovat. Consiliul Local este asociat cu CS Brothers Moto Sport pentru aceste evenimente de nivel național. Știu că vor veni foarte multe echipe și sunt și noutăți. Vor fi două zile de foc și sperăm să iasă totul foarte bine”, a precizat viceprimarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu.

 

Trofeul Câmpulung Muscel 2014, eveniment susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş reunește la start elita pilotajului sportiv românesc Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, Armando Battocchi, Gunther Graef, Marco Tempestini sau Paul Andronic. 

 

 

Și piloții musceleni vor fi la startul cursei: Aurelian Andronache, deja campion național la clasa A2, Gabriel Chiran și Ion Nicolae, iar în deschiderea cursei publicul îi va putea vedea pe Florinel Tincescu ( participant în campionatul național și european de raliuri) și Dorin Banciu.

 

Vedete vor fi nu doar piloții, ci și bolizii pe care vor concura: Ferrari 458 Challenge, monopostul Lola, dar și categoria mașinilor istorice vor face deliciul spectatorilor, în frunte cu Dacia 1300 pilotată de Dorin- Georgel Alexandrescu,

 

Weekend fierbinte la Câmpulung

Sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 8, vor fi organizate primele trei manșe ale recunoașterilor și, începând cu ora 13.00, cele trei manșe de antrenamente cronometrate.

 

Programul de duminică, 21 septembrie:

Recunoașteri 4 – start la 30 secunde: 07.30 – 09.00

Recunoașteri 5 – start la 30 secunde: 09.00 – 10.30

Manșa I de concurs: 10.30 – 12.30

Manșa a II-a de concurs: 13.00 – 15.00

Festivitatea de premiere (Piața Primăriei Câmpulung): 17.00

Conferința de presă a câștigătorilor (Primăria Câmpulung): 17.30


Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!

 

Restricţii de trafic

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sambătă şi duminică  (20 şi 21 septembrie ) între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

 

De asemenea, vă informăm că este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de cel puțin o jumătate de oră, datorată lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti- Câmpulung- Braşov.

 

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Com. Lereşti, OMNIASIG, Pasteur Caroseria, DJTS Argeş, Neste Automotive, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security! Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

 

Lista concurenti inscrisi