SERUS SG Racing Team vine cu masini in premiera la Trofeul Rasnov

Finalul Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc la sfarsitul acestei saptamani pe traseul ce leaga Rasnovul de Poiana Brasov, cunoscut drept Valea Cetatii. Pentru Serus SG Racing Team etapa are o importanta deosebita, o serie de evenimente urmand sa aiba loc in acest weekend la Trofeul Rasnov. Titlul clasei H1 este inca joc iar pentru Bogdan Rusea etapa va fi hotaratoare, el avand posibilitatea de a deveni campion la finalul zilei de duminica. Alex Mirea revine pe traseul de concurs dupa absenta de la etapa precedenta si va prezenta fanilor, in premiera, noua sa masina Honda Civic SRK, iar Marco Tempestini va lua startul, in premiera pentru el si pentru intrecerea interna, pe un Nissan GT-R care dezvolta 1000cp. 

alex mirea

Pentru Bogdan Rusea totul se joaca la Rasnov, etapa urmand a desemna noul campion al clasei H1. “Trofeul Rasnov este foarte important pentru mine deoarece aici pot castiga sau pierde titlul clasei H1. Faptul ca SERUS si Total, sponsorii meu principali, sunt si parteneri ai acestei competitii ma ambitioneaza si mai mult , deoarece ar fi extrem de frumos sa castig titlul la Rasnov, aproape ca scenariul unui film frumos. Ma bucur pentru Alex ca revine alaturi de noi pe traseul de concurs si cred ca fanii vor putea vedea doua masini deosebite in cadrul echipei noastre, poate chiar trei tinand cont de faptul ca voi parcurge cateva urcari in postura de forlighter cu un Nissan GT-R de strada.” spunea Bogdan Rusea inainte de plecarea catre Trofeul Rasnov. 

Bogdan Rusea

Dupa un sezon de-a lungul caruia Alex Mirea a luat startul pe doua modele diferite de Renault Clio si pe un Mitsubishi Lancer Evo 9, a venit momentul ca pilotul bucurestean sa isi prezinte noua sa masina cu care va concura in sezonul 2015. „In sfarsit visul a devenit realitate. La Rasnov voi lua startul pe o masina construita de la zero in garajul echipei noastre si aceasta etapa va reprezenta totodata si primul nostru test cu Honda. Trebuie sa multumesc SgMarket.ro, colegilor de echipa dar si mecanicilor nostri, Mario si Razvan, care au muncit aproape non stop in ultimele doua saptamani pentru a face posibila prezenta mea la Trofeul Rasnov cu noua masina. Vreau sa-i urez distractie placuta lui Marco cu noua jucarie si mult succes lui Bogdan in lupta pentru titlul grupei H1.” declara entuziast Alex Mirea.

Laurentiu Gabriel Ene - Trofeul Campulung Muscel 2014

Laurentiu Gabriel Ene si-a atins obiectivul setat pentru acest prim sezon, dupa ce a obtinut la etapa precedenta de la Campulung Muscel titlul de vicecampion al debutantilor. “Trofeul Rasnov reprezinta pentru echipa noastra o etapa deosebita din mai multe puncte de vedere. Unul din partenerii echipei este sponsor principal al etapei, Alex va concura in sfarsit cu masina lui in acest sezon, Bogdan trebuie sa castige pentru a obtine un nou titlu la clasa si nu in ultimul rand Marco Tempestini, cel care este alaturi de noi in ultimele trei etape ale sezonului 2014, vine cu o masina impresionanta la startul competitiei. Eu cred ca acestea sunt noutati frumoase nu doar pentru noi cat si pentru fanii motorsportului din tara noastra si ii asteptam in numar cat mai mare la Rasnov pentru a ne vedea la lucru.” declara Gabriel Ene.   

 

Serus SG Racing Team este sustinuta in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta de partenerii SERUS, SGMarket.ro, Total, Safety Broker si Hesper.