Shark Racing Va Multumeste!

Inceputul sezonului 2015 al Campionatului National de Viteza in Coasta 2015 marca aparitia unei noi echipe pe scena motorsportului din Romania. Shark Racing, echipa formata din Gabriel Laurentiu ENE si Alex MIREA, alinia la startul competitiei doua masini Honda Type-R pregatite special pentru grupa H clasa 3, respectiv clasa 2, pentru a alerga pe traseele montane.   

Gabriel ENE

 

Gabriel ENE care a debutat in Campionatul National de Viteza in Coasta la Trofeul Sinaia in anul 2013, a reusit sa obtina titlul de vicecampion rezervat debutantilor la caputul sezonului 2014. Marele Premiu al orasului Brasov, care a pus punct editiei 2015, a fost etapa in care Gabriel ENE a trebuit sa se recunoasca invins de catre materialul de concurs. Problemele tehnice aparute pe prima urcare de concurs l-au privat pe pilotul bucrestean de o noua victorie in campionat, chiar daca matematic devenise deja campion al clasei H3 inca de la etapa precedenta.

 

Din pacate dorinta mea de a termina sezonul cu o noua victorie nu s-a indeplinit, rampa injectoarelor cedand pe prima urcare de concurs. A fost un weekend extraordinar din toate punctele de vedere. In primul rand trebuie sa le adresez un mare Multumesc spectatorilor, si aici ma refer la toti spectatorii, care au fost alaturi de noi pe marginea traseelor de concurs si ne-au aplaudat si sustinut de fiecare data. Ma inclin in fata lor si sper ca noi, concurentii, ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor lor. Multumesc de asemenea tuturor celor care au facut posibila organizarea in bune conditii a etapelor din campionat incepand cu oficialii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, arbitri, organizatori, forte de ordine, medici si asistenti medicali, reprezentantii pompierilor, voluntari si sponsori. Multumesc echipei de mecanici formata din Mario Laslo si Razvan Chelaru care ne-a pus la dispozitie, atat mie cat si lui Alex, masini pregatite 100% din punct de vedere tehnic. Multumesc familiei mele care este alaturi de mine in aceasta aventura a mea din motorsport si ma bucur ca fiul meu Andrei si-a manifestat interesul pentru karting, pe care a si inceput sa il practice in acest an. In final vreau sa ii multumesc prietenului si colegului Alex MIREA care mi-a insuflat acest microb al motorsportului si care m-a virusat definitiv si m-a introdus intr-o lume extrem de frumoasa, unde am avut placerea sa cunosc oameni deosebiti. Ne vedem la anul!” incheia Gabriel Laurentiu ENE, campion national clasa H3. 

Alex Mirea

Pentru Alex MIREA etapa s-a terminat inca din prima zi a competitiei, motorul masinii Honda Type-R cedand si punandu-l in imposibilitatea de a mai lua startul in mansele de concurs. “Ma bucur ca am reusit sa venim in campionat cu doua noi proiecte in acest sezon, mai ales ca ele au fost construite de la zero chiar de catre mecanicii echipei. Trebuie sa ii multumesc in mod special lui Laurentiu pentru ca mi-a dat ocazia sa-i fiu alaturi, dar mai mult, pentru ca a decis sa fiu implicat activ in aceasta frumoasa echipa, Shark Racing. In final le multumesc fanilor care sunt alaturi de noi pe traseele de concurs sau care ne urmaresc pe social media si traiesc cursele aproape de noi. Multumesc!incheia Alex MIREA, vicecampion al clasei rezervate automobilelor cu doua roti motrice si al clasei H2.

 

Shark Racing a beneficiat de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.