Gabriel ENE a devenit campion national al clasei H3 la Campulung Muscel

Desprins parca dintr-o etapa de campionat mondial, Trofeul Campulung Muscel desfasurat in weekendul 19-20 septembrie, i-a adus pilotului Gabriel Laurentiu ENE primul titlu de campion national din cariera sa.

Gabriel ENE Trofeul Campulung Muscel 2015

Povestea inceputa timid in anul 2013 cu ocazia Trofeului Sinaia desfasurat pe strazile orasului montan, acolo unde Gabriel lua startul pentru prima data in Campionatul National de Viteza in Coasta la volanul unui automobil Dacia Logan, s-a transformat in doi ani de zile intr-un adevarat serial de succes. 2014 a reprezentat pentru Gabriel primul sau sezon complet intr-un campionat national, la finalul caruia avea sa obtina titlul de vice-campion la clasa rezervata pilotilor debutanti.

 

Inceputul sezonului competitional 2015 il regasea pe Gabriel ENE la volanul modelului Honda Civic Type-R pe care il alinia la startul campionatului sub culorile propriei sale echipe Shark Racing, din care face parte si talentatul pilot Alex MIREA, tot la volanul unui automobil Honda Civic Type-R.

 

Victoria obtinuta la clasa H3 in cadrul Trofeul Campulung Muscel la finalul weekend-ului abia incheiat, i-au adus lui Gabriel Laurentiu ENE titlul de campion national al clasei. “Acest titlu ma bucura si ma onoreaza foarte mult. In primul rand trebuie sa ii multumesc prietenului si colegului de echipa, Alex MIREA care mi-a insuflat acest frumos microb al curselor si m-a ajutat in acesti doi ani cu sfaturi foarte pretioase. Echipa de mecanici formata din Mario LASLO si Razvan CHELARU este fantastica. Dupa ce sambata am avut mari emotii pentru ca motorul masinii s-a oprit pe traseu in momentul in care eram in viteza a cincea, ei au reusit sa imi ofere duminica, in ziua cursei, o masina perfecta din punct de vedere tehnic. Multumesc familiei mele care este alaturi de mine in aceasta frumoasa aventura si deja fiul meu cel mare, Andrei, imi calca pe urme debutand in acest an in competitiile de karting unde face o figura frumoasa. Le multumesc de asemenea lui Catalin TUTUIANU si Ciprian SOLOMON care m-au ajutat cu sfaturi in tehnica pilotajului, dar si lui DRAGOS pentru faptul ca ne-a gazduit in minunatul sau garaj VBCS timp de jumatate de sezon competitional. In final nu pot sa inchei fara a multumi oamenilor extraordinari care au fost prezenti la Campulung Muscel pe marginea traseului de concurs si ne-au facut sa ne simtim exact ca la o competitie internationala de cel mai inalt nivel. Ne vedem la Brasov unde pregatim surprize deosebite tuturor fanilor.

Gabriel ENE Podium H3 Trofeul Campulung Muscel 2015

Alex MIREA nu s-a dezmintit nici de aceasta data reusind sa obtina o noua clasare in top 10 in clasamentul Open si locul second la clasa H2. “In primul rand trebuie sa il felicit pe prietenul si colegul meu Gabriel pentru titlul de campion obtinut. Stiu cat de mult a muncit pentru acest titlu si este de apreciat dedicatia cu care s-a aplecat catre curse. In ceea ce priveste evolutia mea si la Campulung Muscel, am abordat acelasi ritm cu care am abordat si cursele anterioare, am mers la limita si un pic peste. Rezultatul este tot ceea ce puteam obtine in conditiile date si sper ca evolutia mea s-a ridicat la nivelul asteptarilor fanilor, prezenti intr-un numar absolut impresionant! Ei ne-au adus aminte cum arata o etapa plina de spectatori si ne-au facut mandri ca facem parte din aceasta familie a motorsportului. MULTUMIM Campulung si oamenilor deosebiti de acolo!” 

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.