Trofeul Câmpulung Muscel 2015 – Ordinea de start sambata

Au intrat pe ultima sută de metri pregătirile pentru Trofeul Câmpulung Muscel 2015, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, în perioada 19-20 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor.

 

Ne bucurăm că putem organiza din nou această competiție și cred că putem readuce din nou Câmpulungul pe locul pe care îl merită, având în vedere bogatul istoric auto. Suntem parteneri ai evenimentului și suntem pregătiți să ajutăm cu orice este nevoie pentru ca acest eveniment să fie unul reușit. Avem norocul să fie un timp foarte frumos, sunt convins că vom avea o prezență a spectatorilor foarte bună. Prezența atâtor delegații și spectatori în orașul nostru este o mare mândrie. Suntem fericiți că avem mulți musceleni în conducerea FRAS”, a declarat Liviu Țâroiu, primarul interimar al Municipiului Câmpulung.

Trofeul Campulung Muscel

Etapa care s-a desfășurat anul trecut a fost o adevărată sărbătoare a Câmpulungului, motiv pentru care FRAS a încredințat din nou această etapă clubului Brothers Motor Sport. Cu sprijinul Primăriei Câmpulung, a CJ Argeș și a tuturor partenerilor, sunt convins că vom avea succes și în acest weekend. FRAS a adus și o serie de noutăți la Trofeul Câmpulung Muscel. Vom avea oficiali din Bulgaria cu echipamente ultra-sofisticate de afișare a timpului online. Federația a delegat forțe importante în privința oficialilor și a arbitrilor pentru această cursă. Îmi doresc să fie un spectacol total și ca toți cei care vor participa, concurenți și spectatori, să plece cu un sentiment de prietenie și să revină și la anul la Câmpulung”, a afirmat și Cătălin Nicolaescu, vicepreședinte FRAS.

 

Ordinea de start sambata