Rasnov Shark Attack

Dupa aproximativ un an de eforturi sustinute echipa Shark Racing s-a prezentat la startul editiei 2015 CNVC cu doua proiecte auto proprii, dezvoltate de la zero de catre sgmarket.ro prin mecanicii sai Mario Laslo si Razvan Chelaru, beneficiind totodata de sprijinul neconditionat al frumoasei echipe de la Vip Best Cars Service.

 

Cele doua automobile Honda Civic pilotate de Alex MIREA si Gabriel Laurentiu ENE, au atacat podiumurile claselor H2 si H3 din cadrul Trofeului Rasnov, etapa de debut a Campionatului National de Viteza in Coasta. Un parcurs fara greseala si timpii excelenti obtinuti la capatul celor doua urcari de concurs, i-au adus lui Gabriel ENE locul intai al clasei H3, in timp ce Alex MIREA a terminat competitia pe pozitia a patra a clasei H2.

 

Ziua de sambata a constituit ziua recunoasterilor si antrenamentelor cronometrate, cei doi piloti Shark Racing confruntandu-se cu numeroase probleme tehnice, iar timpii obtinuti nefiind dintre cei mai buni. Dupa o regrupare meticuloasa in care mecanicii s-au simtit mai mult ca in cadrul unei etape de shakedown decat in cadrul unei etape de viteza in coasta, pentru cele doua masini s-a gasit un setup care sa nu compromita total rezultatul primei etape.

Laurentiu ENE
Laurentiu ENE

Este un moment special si emotionant pentru mine.spunea la final Gabriel Laurentiu ENE. “Un weekend care a inceput cat se poate de prost pentru noi, s-a terminat extraordinar. Sambata ne-am confruntat cu ceva probleme la tinuta de drum a ambelor noastre masini, dar Mario si Razvan, mecanicii nostri s-au mobilizat exemplar si duminica am avut doua automobile puse perfect la punct. Ma bucur nespus de mult pentru prima mea victorie din cariera si sper ca aceasta sa reprezinte inceputul unui frumos an competitional. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fara sprijinul familiei mele, a lui Alex care mi-a insuflat acest frumos microb al curselor, a celor mai talentati mecanici, Mario si Razvan, si a lui Dragos care ne gazduieste in minunatul sau garaj VBCS. Dupa aceasta bucurie voi mai avea parte de inca una deosebita pentru ca fiul meu Andrei va debuta in competitiile de karting in weekend-ul care urmeaza.”

Alex MIREA
Alex MIREA

Alex MIREA a reusit sa obtina 12 puncte importante la Rasnov dupa ce s-a clasat pe a patra pozitie a clasei H2. “Dupa problemele din prima zi, acest rezultat ​poate fi comparat cu o victorie. Este un rezultat care personal nu ma multumeste, dar punctele obtinute sunt binevenite. Sambata m-am chinuit cu masina mi-am pierdut increderea in ea, ​intr-un final alegand sa nu mai efectuam ultimile urcari din motive de siguranta. Dupa nenumaratele setari incercate am reusit sa obtinem o varianta de compromis, iar timpii de duminica au scazut cu aproape 10 secunde. ​​Ma bucur foarte mult pentru victoria obtinuta de Gabriel​, am simtit ca munca depusa a adus intr-un final si rezultate! Sper ca la urmatoarea etapa sa ne bucuram amandoi de pe podiumul de premiere. Nu in ultimul rand, ma bucur sa vad ca schimbarea conducerii FRAS a adus imbunatatiri in fenomenul atat de drag noua, iar din punct de vedere al spectatorilor, cu siguranta a fost un record pentru etapa de la Rasnov, felicitari organizatorului!incheia Alex MIREA.

 

Participarea Skark Racing la Trofeul Rasnov a fost posibila cu ajutorul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service.

 

Foto © Sorin Pop – Rallyzoom.ro