Cupa Reșița 2016 – Restricții de circulație în 2 iulie între Reșița și Carașova

În data de 2 iulie 2016 se desfășoară Cupa Reșița, etapa I din campionatul de viteză în coastă Romanian Berg Cup, organizat de VSS Racing Club sub egida FRAS, cu sprijinul Primăriei Reșița.

afis Cupa Resita

Restricții de trafic în data de 2 iulie pe DN 58, sectorul Reșița – Carașova între km 44 + 900 și 48 + 750. Organizatorul recomanda folosirea rutelor ocolitoare Anina – Grădinari – Reșița sau Reșița – Voiteg – Moravița – Oravița – Anina.

 

La startul primei etape din Romanian Berg Cup sunt așteptați peste 40 de piloți din toată țara. Vineri fiind programate verificarile administrative și verificările tehnice in parcarea stadionului “Mircea Chivu” din Reșița, urmând ca sâmbătă să se desfășoare cele 6 urcări programate, 2 urcări fiind manse de recunoaștere, 2 manse de antrenamente cronometrate, iar ultimele două manse fiind cele de concurs, care stabilesc castigatorii competiției.

 

Pentru buna desfășurare a evenimentului, siguranța spectatorilor cât și a concurenților, rugăm pe cei prezenți pe probă să asculte indicațiile oficialilor de cursă și să se conformeze acestora.

 

Parteneri: Virtual So Soft, BT Performance, ING Art, Route 66 Reșița, EDM Tim, VPDS, A-Car, Racing Tech, FanRally.ro