Marele Premiu al Orasului Brasov a fost memorabil

La sfarsitul saptamanii trecute, la Brasov, codul galben de canicula nu a reusit sa topeasca astfaltul. Innobilat de trecerile spectaculoase ale unor masini foarte rapide, Drumul Poienii nu a suferit deloc din cauza caldurii; au ramas, ce-I drept, urmele traselor  ca marturie a unui eveniment ale carui impresii nu s-au topit nici ele. A fost Marele Premiu al Orasului Brasov, din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, un adevarat festival al curajului, puterii si bucuriei de a pilota.

MPBV_2016_Dan_STRAUTI_autostiri

In calitate de partener principal al acestei competitii, Pro-X  a sustinut si doi piloti brasoveni, Alexandru Mitroi si Manu Mihalache, a caror evolutii au fost pe masura asteptarilor. In premiera, Pro-X a avut la start si doua karturi, pilotate de Ciprian Raileanu si Ovidiu Mitrea.

Autostiri_MPBV_2016_dan_STRAUTI  (1)

Dan Daniliuc, General Manager Pro-X:Dincolo de nota de subiectivism acceptata, cred ca la Brasov nu s-a organizat doar o etapa de Campionat National de Viteza. Am incercat, alaturi de organizatori, carora le multumesc, sa cream un eveniment memorabil, atat pentru competitori, cat si pentru publicul din Brasov, de altfel, bun cunoscator al acestui sport. Le multumesc tuturor pilotilor, echipelor participante si tuturor celor implicati. Ii felicit pe pilotii echipei Pro-X, Alexandru Mitroi si Manu Mihalache pentru rezultate, dar si pentru modul spectaculos in care au concurat si le doresc succes in urmatoarele competitii! Pro-X ramane un partener de incredere al celor implicati in motor-sport, nu doar din considerente strategice de marketing, ci si din pasiune pentru valorile sportului!