Pe Drumul Poienii alaturi de Shark Racing

Marele premiu al orasului Brasov reprezinta una dintre cele mai apreciate etape de viteaza in coasta din Romania. Cea de-a treia runda a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc in perioada 17-18 iunie si va omagia, la fel ca si in anii precedenti, memoria reputatului pilot roman Eugeniu Ionescu-Cristea.

 

Echipa Shark Racing va alinia la startul etapei doua modele Honda Civic Type R, pilotate de Gabriel ENE si Ionut BECHEANU.

Gabriel ENE

Am o treaba neterminata la Marele premiu al orasului Brasov si imi doresc ca in acest an sa ducem lucurile la bun sfarsit. Dupa cum probabil va amintiti, anul trecut o defectiune tehnica m-a impiedicat sa parcurg mansele de concurs ale frumosului traseu spre Poiana, la volanul masinii care mi-a adus titlul de campion al clasei H3 in 2015. In 2014 am avut o rasucire pe traseu cu modelul Renault Clio si practic doar pe hartie am terminat etapa. In Campionatul National de Raliuri de asemenea nu am reusit sa termin proba Poiana nici in 2015 nici in 2016. De aceea, in acest an, obiectivul meu este sa parcurg mansele de concurs cu modelul Honda Civic Type R si sa ma bucur de Drumul Poienii, mai ales ca vom avea la dispozitie un traseu de concurs in lungime de 7 km. Speram, si sunt convins, ca spectatorii vor fi alaturi de noi in parcul de service amplasat in Livada Postei din Brasov, precum si pe marginea traseului de concurs. Este una dintre cele mai frumoase etape din campionat, iar spectatorii contribuie din plin la acest lucru.” declara Gabriel Laurentiu ENE.

 

Cel de-al doilea pilot al echipei, Ionut BECHEANU, va parcurge in premiera traseul spre Poiana Brasov si acest lucru va fi cu atat mai deosebit cu cat varianta din acest an ofera o lungime mai mare cu 2km fata de traseul din anul precedent. 

 

Ziua de vineri va fi rezervata manselor de recunoasteri si celor de antrenamente cronometrate care vor da ordinea de start.

 

Sambata, 18 iunie, pilotii vor avea la dispozitie doua manse de recunoasteri, urmate de mansele de concurs care vor debuta incepand cu orele 14.30.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Centrul Medical Natisan, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.