Dominic Marcu revine la Trofeul Sinaia alaturi de parteneri puternici

Dominic Marcu, castigatorul clasei 1 – grupa N in Trofeul Sinaia 2015, revine in competitii. Dominic, component al clubului „Leaders R Us”,  este pregatit pentru Trofeul Sinaia 2016. Acesta va concura la volanul unui Citroen Saxo VTS , grupa N.

Dominic_Marcu (3)

Entuziasmul, talentul, daruirea pilotului din Sinaia sunt sustinute de parteneri puternici, seriosi si de incredere. Marcu este bucuros sa ia startul alaturi de un partener strategic.

 

Participarea mea la aceasta etapa este posibila avand cel mai bun co-pilot: Huawei Romania Technologies. Asocierea noastra s-a bazat pe motto-ul brandului “Make it Possible”, care mi se potriveste de minune! Astfel, nu doar ca am reusit sa imi indeplinesc visul de a participa la inca o etapa, dar am avut un partener care m-a incurajat la tot pasul si care mi-a demonstrat ca “Make it Possible”  nu este doar un simplu motto ci este chiar o reflectare a realitatii dupa care ma si ghidez,” a precizat Dominic.

 

Implicat de peste 30 de ani in domeniul logistic din motorsport, DHL face un pas important in sustinerea tanarului pilot. DHL este la nivel global Partener Ligistic Oficial al Formula 1, Formula E, WTCC, Moto GP si FIA World Endurance Championship (FIA WEC).

 

DHL Express Romania, se alatura efortului echipei fiind prima data in tara pe o masina de competitii. Primul meu vis a fost de a concura in CNVC, al 2-lea vis a fost sa castig locul 1, iar alt vis indeplinit este acela de a avea langa mine parteneri si oameni care cred in mine, ma sustin sa fiu la start si la aceasta competitie. Etapa de la Sinaia imi este foarte draga. Aici am debutat in Campionatul National de Ski, am avut prima victorie. La Sinaia am debutat in CNVC, iar anul trecut am avut prima victorie din cariera. Traseul de la Sinaia este cel mai spectaculos si greu din tara. Pe acest traseu nu trebuie sa gresesti, este un traseu stradal tehnic cu segmente de viteza, delimitat de borduri si case. Sper sa fie vremea buna, iar publicul sa fie prezent in numar cat mai mare, sa fie alaturi de noi si sa savureze spectacolul cailor putere, Multumesc partenerilor: Huawei Romania Technologies, Rina Hotels & Resorts, Holiday Club, Comsar Total, Expodisplay, Tricouriador.ro, Lensa, Plastidip, DHL Express Romania, Eurosin Premium Car, Blue Digital Studios, Freshprint, Autostiri.ro,” a mentionat Marcu.

 

In calatoria spre performanta, sportivul clubului “Leaders R Us”, este sustinut si indrumat de Claudiu David si incurajat de colegii din echipa Emotions By Motion.