Gabriel ENE revine cu forte proaspete pentru Trofeul Teliu

Scurta pauza intercompetitionala i-a oferit ragazul pilotului bucurestean de a remedia problemele tehnice aparute la modelul Honda Civic Type R in cadrul mansei secunde de concurs la Trofeul Sinaia, probleme care au dus la abandon si la periclitarea sansei de a-si apara titlul la clasa H3.

Gabriel Ene

Abandonul de la Sinaia a fost un dus rece pentru mine si cu ocazia pauzei estivale ne-am concentrat pe remedierea problemei tehnice aparute. Totul a fost reparat si am avut ocazia sa si efectuam deja o sesiune de teste la ATA unde masina a functionat la parametri normali. Am testat si un nou set-up al masinii si sunt multumit de noile modificari. Trofeul Teliu este o etapa care mie imi place foarte mult, ofera un traseu tehnic si de viteza si in plus ofera si spectatorilor foarte multe tribune naturale de unde pot asista la spectacol in conditii de siguranta. Sigur ca imi doresc sa revin din nou pe podiumul clasei H3 si sa reusesc un nou un rezultat maxim asa cum am facut-o si anul trecut, cand totul a functionat perfect. Asteptam spectatorii sa fie alaturi de noi si impreuna sa ne putem bucura de un frumos spectacol de weekend, mai ales ca lista participantilor este una generoasa, nu mai putin de aproape 80 de masini urmand a se duela cu cronometrul.” declara pilotul echipei Shark Racing, Gabriel Laurentiu ENE.

 

Cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Trofeul Teliu, va avea loc in perioada 3-4 septembrie pe portiunea de drum in lungime de 3.55km care face parte din Drumul National 10 Brasov-Buzau, avand o diferenta de nivel de 147m.

 

Sambata, 3 septembrie, vor avea loc trei runde de recunoasteri si trei runde de antrenamente cronometrate, acestea din urma urmand sa decida ordinea de start pentru mansele de concurs. Duminica, 4 septembrie, cele doua manse de concurs vor debuta incepand cu orele 14:00, respectiv 16:30, pilotii avand la dispozitie, in prealabil, doua runde de recunoasteri.

 

Drumul National 10 va fi restrictionat circulatiei publice in zilele de concurs:

Sambata – 3 septembrie: intre 8:30-13:30 si 15:00-20:00

Duminica – 4 septembrie: intre 8:30-12:00 si 13:30-19:00

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.