80 de piloți la Trofeul Câmpulung Muscel 2017

În acest weekend, în perioada 23-24 septembrie, cea de a VI-a ediție a Trofeului Câmpulung Muscel reunește, pe traseul de la Lerești- Voina, elita pilotajului sportiv românesc.  

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel și al Consiliului Județean Argeș, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2017, contând ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop. Vineri, 22 septembrie, la ora 12, în sala mare a Primăriei Municipiului Câmpulung va fi organizată conferința de presă dedicată evenimentului. 

 

Aducând la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc și bineînțeles modele de excepție ale unor producători auto de renume, Trofeul Câmpulung este practic cel mai important eveniment din lumea motorsportului organizat în Argeş.

 

Cum lupta pentru titlul de campion la mai multe grupe se va da până la ultima etapă, principalii pretendenți vor fi nevoiți să dea tot ce este mai bun pe traseul de trei kilometri considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Nu vor lipsi nici cei care asigură spectacolul la vârful clasamentului general – Paul Andronic, Bogdan Cuzma, Andrei Dumitrescu, Costi Stratnic sau campionul bulgar Lyuben Kamenov, acesta din urmă dorind să reediteze performanța de anul trecut când a cucerit etapa de la Câmpulung.  În competiție s-a înscris și cunoscutul Dani Oțil.

 

Valentin Porcișteanu, deja campion la clasa 3 în Campionatul Național de Raliuri, va alerga și el, din postura de deschizător, împreună cu Dorin Banciu, Andrei Coreanu și Lucian Vișan.

 

 

Lista participanti 

 

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță! 

 

Restricţii de trafic

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică  (23 şi 24 septembrie ) între orele 8 și 19. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

 

Spectatorii și sportivii care vor veni pe DN 73 dinspre Pitești- București, trebuie să ia în calcul cel puțin o jumătate de oră de întârziere, iar cei care vin dinspre Brașov trebuie să ia în calcul o oră de întârziere având în vedere lucrările de reabilitare a drumului. 

 

Parteneri ai evenimentului: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Primăria Comunei Lerești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș,  SILDVB,  DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria,  Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurant Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!