Locul al treilea la echipe pentru Yacco Racing la Trofeul Serus

Campionatul National de Viteza in coasta a debutat week-end-ul trecut la Rasnov, dupa o amanare inspirata cu o saptamana a etapei, de catre organizatori si FRAS.

Astfel prima etapa a avut toate ingredientele unei competitii de succes: o prima zi insorita cu viteze ametitoare ale bolizilor de concurs si o a doua zi cu ploaie pe intreaga zi, ceea ce a facut ca sansele concurentilor sa fie egale in lupa cu secundele.

 

Echipa noastra a reust sa urce pe a 3-a pozitie a podiumului, in ciuda iesirii in decor a BMW-ului 135D pilotat de Marian Nica, dupa o abordare prea curajoasa a unui viraj. Vestea buna este ca BMW-ul o sa fie gata la urmatoarea etapa sa isi aduca importanta contributie la rezultatul echipei.

 

Cea mai buna pozitie in echipa a fost ocupata de Lyuben Kmenov care a reusit un loc doi la OPEN cumulat cu un parcurs extrem de spectaculos al traseului, cu al sau Mitsubishi Evo de peste 700 c.p.

 

Costi Stratnic si a sa exotica Dacia STCC a reusit sa castige grupa GT (dedicata automobilelor cu propulsie) dar si sa incante spectatorii cu aparitia acestui bolid unic la noi in tara.

 

Aurelian Andronache, a urcat asa cum ne-a obisnuit pe podium la clasa H3, dupa o lupta extrem de grea cu concurenti extrem de puternici, obtinand locul 3.

 

Marian Andrei, debutantul Yacco Racing, a reusit sa isi imbunatateasaca constant timpii, urcand pe podium de doua ori, castigand in clasamentul rezervat debu- tantilor si iesind pe locul 3 la grupa N1.