Fara drift la Bucuresti

La sfarsitul acestei saptamani capitala trebuia sa fie gazda unei noi duble etape de drift, contand in campionatul intern GTT Drift Series si campionatul european King Of Europe.  Invitatia organizarii acestui eveniment la Bucuresti a venit din partea celor de la Bucharest Grand Prix prin Nicolae Serbu si trebuia sa cuprinda 3 manifestari: drift, drag si expo tuning. Astfel a fost semnat un contract intre cele trei parti implicate respectiv Bucharest GP, GTT Racing si King Of Europe asa cum a confirmat si Gabriel Onofrei – presedinte GTT Racing, in care locatia si  partea de logistica a organizarii evenimentului ii reveneau firmei  Bucharest GP, celelalte doua parti implicate urmand a veni cu licentele pentru evenimente, configurarea traseelor si arbitrajul.

 

Pentru a afla cauzele anularii evenimentului redactia noastra a contactat partile implicate si din nou linistea din partea celor de la Bucharest Grand Prix a fost cuvantul de ordine din partea responsabilului cu organizarea manifestarii. Inca odata Gabriel Onofrei a fost din nou cel care a venit cu lamuriri despre acest aspect  “Am fost contactat telefonic de dl Serbu cu o propunere de a organiza etapa cu nr.7  King of Europe si King of Europe Drag in Piata Constitutiei dupa ce a fost anulata etapa de AutoGP. Din pacate am inceput colaborarea cu dl. Serbu cu stangul, interesul Asociatiei Romana de Drift a fost maxim de a desfasura etapele KOE de Drift si Drag in Bucurest mai exact la Palatul Parlamentului. Dupa eforturile depuse pentru a desfasura aceste etape am fost dezamagiti de nerespectarea contractului semnat intre Asociatia Romana de Drift si Fundatia Sense Team Motorsport membru fondator fiind Nic Serbu, acest lucru ducand la anularea competitiilor din diverse motive aduse de acesta.  Din aceasta cauza suntem nevoiti sa desfasuram Concursul European de Drag – King of Europe Drag 2011  la Brasov conform calendarului competional.”

 

Cei de la Bucharest Grand Prix au reusit in acest an sa anunte doua evenimente ce urmau a se desfasura in jurul Palatului Parlamentului, primul fiind etapa ce avea sa conteze in campionatul de monoposturi AutoGP, campionat suport pentru WTCC, iar cel de-al doilea, evenimentul ce trebuia sa se desfasoare in acest weekend 23-25 septembrie, ambele anulate fara nicio explicatie din partea acestora.