KOE Pro Series Austria – Galerie foto by Cosmin Gabriel

A treia runda a campionatului european de drift King of Europe a avut loc in Austria in perioada 23-24 iulie 2016. Sorin ENE a reprezentat Romania in acesta competitie, el obtinand un loc 9 in calificari. Dupa ce a castigat duelul din top 16 in fata unui pilot austriac cu o masina net superioara, Sorin a trecut departe in top 8, unde l-a intalnit din nou pe Pavlin Penev, un pilot complet cu o masina mai performanta, in fata caruia a trebuit sa se recunoasca invins dupa ce arbitrii au stat cateva minute pentru a decide rezultatul. La finalul celor doua runde Sorin ENE se situeaza pe locul 4 in clasamentul general al KOE – PRO2. 

COS_1049

 

Sorin ENE participa in varianta redusa a campionatului KOE – PRO2 care este alcatuita din patru runde respectiv, Polonia, Austria, Germania si Slovacia.  

 

Sorin ENE: A fost o etapa care a adus multa experienta, o etapa din care am avut extrem de multe de invatat. Vreau sa multumesc echipei mele tehnice Gabriel Grigore, Zanfirachi Silviu pentru daruirea și implicarea de care dau dovada de fiecare data si bineînțeles fotografului echipei noastre – Cosmin Gabriel pentru fotografiile lui minunate si efortul fizic depus datorita unei glezne luxate. Noi, la randul nostru – echipa HAI DRIFT TEAM, va mulțumim tuturor celor de acasa pentru incurajarile voastre, pentru gandurile si sustinerea de care ati dat dovada, a contat enorm de mult pentru moralul nostru. Multumim de asemenea tuturor sponsorilor nostri si sponsorilor principali REPARATII TURBOSERV si MOTUL care au facut posibila pana acum participarea noastra la nivel european. Speram din suflet sa gasim resursele financiare pentru a participa si la cele 2 runde care au mai ramas – Germania si finala din Slovacia. Multumesc din suflet Silvia draga mea, pentru ca nu ne-ai creat mari probleme tehnice si ca ai putut duce lupta pana la capat.